Imię: Anna
Wysłany: 02-09-2007, 19:45
A mój kupił takie prążkowane Durexa, jednak ja nie czuję różnicy. Ogólnie wole bez, choć czasem, wiadomo, nie można.
A raz w opakowaniu z kilkoma prążkowanymi Durexami trafiła nam się wybrakowana, zupełnie nie elastyczna, jakaś szeleszcząca, gówno takie, cholera, co to w ogóle miało znaczyć?
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 02-09-2007, 22:17
synthasy napisał/a:
A mój kupił takie prążkowane Durexa
jak ja nie lubie takiego okreslania swojego partnera
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 02-09-2007, 22:24
cattivo napisał/a:
a ja mam w domu truskawkową i to z Biedronki
no to mozesz na niej polegac
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Mateusz
Wiek: 18 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 29 Skąd: mam wiedziec
Wysłany: 03-09-2007, 15:26
Mi narazie nie są potrzebne czekam na tą jedyną i z nią chciałbym przezyć ten swój pierwszy raz.Nie chciałbym uprawiać swój pierwszy stosunek z pierwszą lepszą dziewczyną.....ja poczekam mam jeszcze czas:)
_________________ "Nie pozwól, by okno Twego serca stało się lustrem..."
Jedynie Durexy sa dobrze przeze mnie znoszone. Na kazde inne unimile i jakies tak jeszcze sa mam uczulenie.
Na szczescie biore pigulki wiec problem prezerwatyw w sumie mamy z glowy, chyba ze zdarzy mi sie spoznic z tableka 12 godzin co do tej pory miealo miejsce 2 razy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum