a słuchajcie takie pytanko mam czy dla facetów to jest dosc istotne czy kochaja sie w ubranku (czyt. prezerwatywie) czy bez!! bo ja na samym początku mojemu ukochanemu powiedziałam ze bez prezerwatywy nie dam się tknąć bo boje sie ze czasem cos nie wyjdzie i ... bedzie niespodzianka
nie wypowiem sie jakich uzywam bo narazie nie używam ale szedłem taką drogą osiedlową do kolegi a tam 2 gości w wieku 12-14 lat dmuchali i puszczali. było takie fzzziiuuu i potem nastepną. cała droga była zasmiecnona zużytymi kondomami.
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Ostatnio zmieniony przez pavlitto 04-08-2006, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 08-08-2006, 21:31
Alex napisał/a:
A czy próbował ktoś z was Durex Play?
no
i jakie wrazenia?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
no właśnie Alex, byś się podzieliła, bo my z chłopakiem rozważamy kupno tego ;>
na serio to nie uzywałam tego. Nie potrzebuje poki co wzmacniaczy doznań ;] ' no ' mialy byc ironią do tej emotki z pytania. Czasem kompletnie nie rozumiem po co ją niektorzy stawiają w pytaniu. Chcą sie pochwalic pytaniem czy jak? efekt koncowy czesto jest odwrotny do zamierzonego.. A.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
na serio to nie uzywałam tego. Nie potrzebuje poki co wzmacniaczy doznań ;] ' no ' mialy byc ironią do tej emotki z pytania. Czasem kompletnie nie rozumiem po co ją niektorzy stawiają w pytaniu. Chcą sie pochwalic pytaniem czy jak? efekt koncowy czesto jest odwrotny do zamierzonego.. A.
Nie chciałam pochwalić się pytaniem. Nawt mi to przez myśl to nie przeszło, a że Ty to tak odczytałaś, to już nic na to nie poradzę.
_________________ Obojętność silne palce ma
Łatwo zgniata kruche sny
Czy naprawdę chcesz tak żyć?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum