Jakie prezenty dostaliście/chcielibyście dostać od drugiej połówki? Jakie wy dawaliście?
ja od byłego dostałam dwa miśki, dwie róże i chomika. A od obecnego Skarbka również chomika i jak na razie jedną róże. Obecnemu jeszcze nic nie dałam, bo nie było okazji, a byłemu perfumy i taką podusię walentynkową i już nie pamiętam co jeszcze
Imię: Anna
Wysłany: 24-07-2007, 13:04
Ja mam od Kochania telefon komórkowy, odtwarzacz mp3, kubeczek z ważnym dla nas napisem, który dał mi na I rocznicę, lampkę oliwną, olbrzymią maskotkę białego tygrysa, z którą śpię, gdy nie ma go obok, poduszkę z Tygryskiem z Kubusia Puchatka , książkę "Frankenstein" i różne małe, ale piękne drobiazgi, jak jego koszulka, bluza, czy klucz do jego domu... Ja jemu też dałam klucz do mojego domu, wiele drobiazgów, perfumy, takiego wspaniałego chińskiego smoka, maskotkę Tygryska (z lampką ), jego ukochane baniaczki szklane, zabawny krawat... niestety nie mogę mu kupować zbyt drogich prezentów, bo sama nie zarabiam, ale najchętniej dałabym mu wszystko
Kochanie też ciągle kupuje mi słodycze, a ja nie mogę się im oprzeć żadne prośby i groźby na niego nie działają, ciągle kupuje nowe, gdy tylko skończę szamać wszystkie
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ostatnio zmieniony przez harlequin 24-07-2007, 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Synthasy, to wy już prawie jak małżeństwo jesteście Oj tak, w sumie nie liczą się prezenty w znaczeniu materialnym, lecz najważniejszy jest prezent duchowy jaki może dać jedna osoba drugiej
Wysłany: 24-07-2007, 15:00
To mąż i żona dają sobie takie prezenty? Ja myślę, że oprócz tego, że sam dzień ślubu jest piękny i wspaniale jest nosić nazwisko swojego mężczyzny to po prostu formalność, a u mnie zmiana inicjałów z A.M. na A.P..
Lubimy sobie dawać prezenty To wywołuje uśmiech na twarzy ukochanej osoby, jest miłe.. i przyjemnie jest też brać, bo rzecz która jest od niego znaczy wtedy zawsze wiele więcej, niż gdybym kupiła ją sobie sama. To znaczenie symboliczne
Wysłany: 24-07-2007, 15:04
Hehe, ja mam w pokoju taką jedną szufladę, gdzie trzymam wszystkie papierki nawet po słodyczach, które razem jedliśmy. Trzymam tam też koperty, w których wysyłał mi różne rzeczy oraz wszelkie inne przedmioty, które inni mogliby uznać za śmieci
Wysłany: 24-07-2007, 15:59
Moja mama to nazywa świętymi relikwiami
Kiedy wchodzi do pokoju i widzi jakieś puste opakowanie np. po Raffaello, to mówi, bym to wyrzuciła. Wystarczy jej powiedzieć "ależ to jest święte!" i już wie o co chodzi
hmmm trzy misie,pare róży,pierscionek,bransoletke,kolczyki,łańcuszek i przywieszke,perfumy,orginalną smycz policji (bo w niej pracuje to nei było problemu),sliczny ogromny plakat erotyczny(bradzo lubie takie rzeczy)a pozatym to dostałam jego serduszko
jakie ja dawalam hmm perfumy,łańcuszek z polowka serducha,ja oczywiście mam druga jego część,milosny liścik ,moje rysunki,no i oczywiście oddalam mu moje serducho też ) :*
a przypomniało mi sie że dostalam jeszcze jego medalik,który nosił ze soba zawsze
Wysłany: 24-07-2007, 16:06
Ooo, też zapomniałam napisać o kwiatach Kwiaty często dostaję. Raz dostałam też taki doniczkowy, przepiękny, ale nie umiem o takie dbać... i zaraz mi umarł
Wysłany: 24-07-2007, 16:08
Ja też dałam mu swoją koszulę i koraliki na rękę własnej roboty On śpi z moją koszulką, ja z jego koszulką Oczywiście wtedy, gdy nie jesteśmy obok siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum