Eh na urodzinki dostałam srebrny łańcuszek i na gwiazdke jakieś duperelki-))) Sama dałam jak narazie tylko perfum a teraz jakoś moje kochanie ma urodzinki i zastanawiam się nad kupnem jakieś bluzki-))) Co o tym myślicie??
zastanawiam się nad kupnem jakieś bluzki-))) Co o tym myślicie??
nie wiem... zrob jak uwazasz.. ale wydaje mi sie ze to takie.. lepiej dac mu cos bardziej kosztowniejszego...bo taka bluzka bd cos w granicach 40-60 zl.. ja bym kupila srebrna bransolete..chlopcy to lubia.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
dzisiaj zamierzam dac mojemu plyte z dwoma dvd i cd jego ulubionego wykonawcy. A wiem, ze niedlugo dostane od niego dwie ksiazki jego ulubionego autora (zebym wiedziala, co on tak namietnie czyta )
Imię: Anna
Wysłany: 08-08-2007, 13:46
alakcairiel napisał/a:
zamierzam dac mojemu plyte z dwoma dvd i cd jego ulubionego wykonawcy
świetnie! ja bym padła z wrażenia!
ja myślałam, żeby mojemu kupić dobrą, porządną fajkę, bo ma taką kiepską, ale pomyślałam, że osoba, której ojciec był jedną nogą po drugiej stronie przez palenie, nie powinna kupować nikomu, a co dopiero swojemu chłopakowi, takich rzeczy.
prawda?
Imię: Anna
Wysłany: 09-08-2007, 17:59
fala~14 napisał/a:
Synthasy, moim zdaniem nie kupuj fajki...
I tak sam sobie kupi i wiem, że nie wpadnie w nałóg, bonie lubi tytoniu i pali tylko taki bardzo lekki, smakowy. Ale przyjęłam dla siebie mimo wszystko taką zasadę, że nie kupię nikomu nic z tym związanego i już!
A ja nie napisałam co dostałam na urodziny Taką ładną lampkę, która świeci mlecznym światłem. Wygląda jak Księżyc i podobne daje światło. Wokół niej tak jakby idą słonie. Bardzo jest ładna, mogę wciąż na nią patrzeć. Niestety nie umiem jej dobrze opisać
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 09-08-2007, 21:17
ja dostaje od chłopaka w sumie to co sama sobie wybiore, głównie ciuchy i kosmetyki. Sama daje to co ja uznam za ładne lub cos co fajnie sie prezentuje jako prezent.
od bylego na 18stke slicznego duuuuuzego misia z obrozą i brandy.. +D, a od teraźniejszego hmm różę =)
_________________ potrzeba jednej minuty, zeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go poznać, jednego dnia żeby się zakochać i całego życia aby zapomnieć... =(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum