Imię: Ola
Wysłany: 08-12-2007, 17:33 PREZENTACJA pomocy!!!
Pilnie poszukuję tematu na prezentację. Nie do matury, ale do klasy^^ Ciakawy, z życiem. Bo wiecie, jak to jest zazwyczaj, kiedy jakiś uczeń czyta referat Temat związany z kulturą. Pojawiły się już w mojej klasie: hip-hop, hipisi, jakiś malarz, piosenkarka znana na całym świecie.
Gorąco liczę na Waszą pomoc ;]
..dziękuję
_________________ Tylko ludzie o zdrowych zmysłach wariują.
Siedem cudów świata - ostatnio chyba robiono współczesną listę cudów świata. Zdjęcia = więcej slajdów Jako tło muzyczne polecam Gregoriana.
Robiłam podobną prezentację w gimnazjum, dostałam 6 i jest pokazywana jako wzór
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 08-12-2007, 22:49
Napisz o emo, to stosunkowo młode zjawisko- które ostatnio stało się szczególnie modne.
Możesz to połączyć z komercjalizacją i pozerstwem- ludzi powinno zainteresować.
Napisz o emo, to stosunkowo młode zjawisko- które ostatnio stało się szczególnie modne.
Możesz to połączyć z komercjalizacją i pozerstwem- ludzi powinno zainteresować.
Oj, mógłby od prawdziwego fana emo oberwać za coś takiego Modny zrobił się ostatnio styl, który nie wiadomo czemu nazwano właśnie tak. Bo w sumie nijak ma się on do muzyki emo ;p
Jak czytam, że niby Avril jest "emo" to śmiać mi się chcę...
A żeby było na temat:
Też bym wybrała temat związany z filmem
Ostatnio zmieniony przez Aorie 16-12-2007, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum