Wysłany: 22-09-2006, 14:46 Prezent na dzień chłopaka
Dziewczyny co tam zamierzacie zakupić za prezent dla waszych chłopaków z kalsy?? ja wraz z kumelami z klasy postanowiłyśmy że zrobimy prezentacje z naszymi zdjęciami, bedzie to w formie komiksu...mam nadzieję że chłopacy czytając to nie wyrobia ze śmiechu hehe :) :)
Ostatnio zmieniony przez eweliinek 22-09-2006, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
Zapomniałam w ogóle o dniu chłopaka O_o
W zeszłym roku na dzień kobiet faceci z mojej klasy przebrali się za wiejskie baby i odegrali spektakl, to było cudowne
Imię: Ola
Wysłany: 22-09-2006, 14:57
moja klasa nie może się dogadać w kwestii co do prezentów dla chłopaków. Jedna połowa jest za tym żeby im nic nie kupować bo znając ich kupią nam jakieś badziewie, zaś druga połowa jest za tym żeby kupić im małe samochodziki "dla smiechu". Tylko nie wiem czy to kogoś rozbawi
my w tamtym roku zorganizowalymy maly "skecz" poprzebierałysmy sie za naszych chłopaków i wychowawce...odegralysmy scenke "na lekcji" wszystko bylo oparte na smiesznych cytatach i sytuacjach ktore wydarzyły se w naszej klasie, wyolbrzymiłyśmy ich zamilowanie np. do sportu albo muzyki haha az ze mamy zabawna klasę było z czego wybierac haha :) Chlopcy mieli ubaw po pachy :) poza tym dostali jakies tam kubki z smieszymi rysunkami :)
W gimnazjum w pierwszej klasie dostali od nas śliniaczki i smoczki. Nic nam nie kupili na dzień kobiet, ba, nawet wychowawca życzeń nie złożył. Później nic nie dostali My też. W tym roku w liceum chyba też nic nie dostaną.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
nie wiem co u mnie dziewczyny kupia:/ w zeszlym roku kupily im lakiery do paznokci i stringi mialo to byc swieszne<moim zdaniem nie bylo> a my dostalysmy poznij podobne prezenty<jakies rekawice robocze i cos jeszcze> to tez mialo byc smieszne, ale wiekszosci dziewczyn nie bylo do smiechu jak my mialysmy rekawice a po szkole chodzily inne dziewczyny z pieknymi rozami, to wydaje mi sie ze w tym roku kupia cos rozsadniejszego
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Prezentacja ze zdjeciami? Gdybym ja takie cos dostala wcale bym sie nie cieszyla. Poza tym moja klasa to ewenement, tu nikt nikomu nic nie kupuje. To nie jest gimnazjum...
yyy. ja pamiętam że kiedyś dostaliśmy takie osiołki ;D gdzies 1/3 klasy tym osiołkom (porcelanowym) odpadły głowy:P a tak ogólnie to ja bym wolał dostać 10 zeta i żebym sobie sam coś kupił. No chyba że chcą nam dać po bęzynie do zapalniczek bo mi się skończyła:P
Imię: Agnieszka
Wysłany: 25-09-2006, 21:29
W tamtym roku nikt nic nie kupował ani na dzień kobiet ani chłopaka. W tym roku też nic nie kupimy bo nikt o tym nie mamietał a po drugie to mu się w życiu nie dogadamy, a przeciez we dwie z czymś nie wyskoczymy.
W gimnazjum w pierwszej klasie dostali od nas śliniaczki i smoczki.
Aleź to oryginalne
a jakie śmieszne, hohoho...
---
My prawdopodobnie zrobimy sobie zdjęcie (dziewczyny), jakiś fajny napis... kupi się ramki i tyle
W końcu ostatnia klasa. Niech mają pamiątke .
W tamtym roku dostali takie fajne kubki Aaaa no i torcik był
_________________ ...
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 26-09-2006, 15:18
Kubki? Orginalne - zawsze chcialem dostać kubek. Z napisem Filip.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum