Jeśli nie jest to Twoja pierwsza dziewczyna to tym bardziej nie ostatnia.
Mam rozumieć że z każdą następną partnerką spada możliwość znalezienia tej drugiej połówki? Czyli największe szanse na długi związek miałem z moją pierwszą dziewczyną, a kolejna ma tylko cień szansy na usidlenie mnie? Fajno! Tzn że już na zawsze zostanę kawalerem! Extra.
Jak widzicie dziewczęta, ja stworzony do ONSów jestem - przykro mi, naprawdę.
I z nich
Cześć Czarny jak tam u was pewnie trochę ci smutno, że niema mnie, co czemu nie odzywasz się do mnie pewnie za to, że ryczałam po tobie w takim razie przepraszam cię mam nadzieje, że mi wybaczysz jak pójdę do szkoły kocham cię
II z nich
Czarny ja myślę, że kiedyś się przytulimy i mi wybaczysz, co napisz do mnie, chociaż co proszę
Nie odpisałem jej, bo nie mam kasy na komórce, ale dzisiaj przyszyłem do szkoły i zobaczyłem ją stała z Magdą koleżanką (lubię ja jest spoko) powiedziałem im cześć Magda odpowiedziała Karolina nie posłem oddać kurtkę i przyszedłem znowu powiedziałem cześć znowu Magda odpowiedziała a Karolina nic powiedziałem, że bardzo ją przepraszam, ale nie mam kasy na kącie i niemiałem jak odpisać ona nic w końcu Magda powiedziała, że ma się do mnie odezwać i z wielką łaską Krzyknęła Dobra!!!!! I dalej cisza postałem chwile czując się jak id**ta przed Madzią i poszłem do klasy nie odezwałem się do mniej ani razy i nawet na nią nie patrzałem(czasem na nią patrzałem, ale tylko zatrzymywałem na chwile wzrok) i zaraz patrzałem na koleżankę, z którą cały dzień siedziałem, gadałem i parzy prosto wiedzą, że to widzi płakała na jednej przerwie, ale mnie to ch** obchodzi tak jak ją obchodzi rozmowa zemną a teraz dostałem Sasa o treści
Może, chociaż raz zostawisz dzordana i przyjdziesz do mnie porozmawiać ze swoją dziewczyną a nie iść do innych dziewczyn
Odpisałem z brata telefonu
Bardzo chętnie, ale jakbyś chciała ze mną gadać nie tak jak dziś nawet mi cześć nie powiedziałaś a po za tym i tak musimy juro porozmawiać
Jutro z nią zerwę i nie obchodzi mnie nic ani ciule z klasy ani z innych klas
[ Dodano: 10-01-2008, 06:17 ]
Ten post miał być wysłany wczoraj około 21 ale rodzice jak zwykle czegoś chcieli i nie zdążyłem
Nie rozumię dlaczego większosc ludzi żyje tak jak tego chce otoczenie, zyjąc w podswiadomości, a co mi tam mnie jest źle ale wszyscy w koło sa zadowoleni.
Chłopie musisz miec swoje zdanie i nie patrzyć na innych czy im się to podoba czy nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum