Pies hmmm wole dziewczynę a tak na serio to zastanawiałem się na tym i doszyłem do wniosku, że sam nie wiem czy ją kocham i czy chce z nią zerwać miałem to dziś zrobić nawet zacząłem ta rozumowe, ale zaraz zmieniłem temat tak, że nic nie spostrzegła (chyba) nie mogło mi to przejść przez gardło
Nie wiem ja Cię nie czaje, najpierw piszesz ze nie chcesz z nią być i boisz się z nią zerwać bo klasa będzie jakas wkurzona o_O
teraz piszesz ze chcesz z nią być bo nie masz się do kogo przytulić
Dziekuje ja bym wolałabym sama niż być z kimś kto jest ze mną bo musi + to ze lubi się do mnie przytulać ..
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 07-01-2008, 20:17
Nie wiem komu tu powinnam bardziej współczuć, tobie czy tej dziewczynie.
Tak sie zastanawiam czy ty jesteś przypadkiem w pełni facet. Chłopie podejmij w końcu męska decyzje i zrób jakiś krok.
no wiesz, jak doszyles do wniosku, ze lepiej nie zrywac, bo mozesz tego pozniej zalowac... rozne rzeczy trzeba sobie odmowic. Ale co jest gorsze: bycie w zwiazku, ktorego sie nie jest pewnym (przy okazji oszukujac inna osobe), czy zerwc z nia (ja nie teraz, to kiedys zrozumie) i znalezc sobie inna dziewczyne. Jestes mlody, wyszalej sie. Tak jak napisales wczesniej:
Cytat:
nigdy jeszcze nie zrywałem z dziewczyną (a to nie jest moja pierwsza dziewczyna)
zrob tak, jak inne dziewczyny zrywaly z Toba. Im tez raczej nie bylo latwo.
Nie wiem czy też im było trudno zerwać, bo zrobiły to przez Internet albo sms'em tylko jedna powiedziała mi to prosto w oczy, ale to było za porozumieniem stron
Hmmmm, (obiecuję, nie będę dogryzał ) robisz sobie niepotrzebne problemy. Pogadaj z nią o tym jak się czuje w tym związku. Kurde, skoro ona ma Cię gdzieś to po co to ciągnąć ? Jeśli nie jest to Twoja pierwsza dziewczyna to tym bardziej nie ostatnia. Pomyśl spokojnie czy rzeczywiście jest taka wyjątkowa. I bardzo Cię proszę, nie zachowuj się jak męska c***. Samo wywlekanie czegoś takiego na forum to głupota. Wybacz, ale takie rzeczy załatwia się samemu.
określenia pejoratywne, sprzężone z płcią gwiazdkujemy
MJ
_________________ "Czy on... ? Tak, po śniadaniu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum