Kamiluska niestety kiedyś dzieci nawet na siłę były przestawiane z lewej ręki na prawą, co niestety nie zawsze (a prawie nigdy) wychodziło na dobre, bo zaburzało Twoją naturalną lateralizację i mogło na przykład sprawić że masz obecnie problemy takie jak dysleksja, dysortografia itd.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
hheeh no ale jak narazie to ne jest mi potrzebna..wszystko robie prawa reka,albo obiema. Nie ma rzeczy ktora wykonuje tylko i wylacznie lewa.. Obydwie mam silne bo duzo cwicze ale prawa "dominuje"..heh
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Kamiluska niestety kiedyś dzieci nawet na siłę były przestawiane z lewej ręki na prawą, co niestety nie zawsze (a prawie nigdy) wychodziło na dobre, bo zaburzało Twoją naturalną lateralizację i mogło na przykład sprawić że masz obecnie problemy takie jak dysleksja, dysortografia itd.
Właśnie też gdzieś o tym czytałam.Tylko ja nie mam akurat żadnych problemów,ani dysortografii,ani dysleksji,ani żadnych takich,ogólnie to nie mam problemów z nauką.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum