a czy trzeba sobie odciac reke, zeby sie przekonac, ze boli?
ludzie sa rozni... nie kazdy bedzie lubic to samo co Ty...
A ja nie kaze jej lubić tylko jej post był taki pusty bez argumentów, wiec zapytałem.
Akurat to sformuowanie ma sie nijak do seksu, bo tutaj pierw trzeba spróbowac zanim sie cos powie. To tak jak z ogladaniam filmu, nie bedziesz wiedziała czy fim jest fajny dopuki nie zobaczysz chodz 30 min.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
69 to po prostu po francusku na raz. Jeżeli lubi się osobno, to 69 się też polubi. A jak nie nie lubi w ogóle oralnie, to się tego też nie polubi. Proste..
Ostatnio znalazłam koszulkę z cyfrą: "69"
Moja ulubiona, nosiłam ją 1 i 2 klasę gimnazjum, nie mając pojęcia co te cyferki znaczą ;D
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Jest super, ale wolę osobno, bo jak mi dobrze, to czasem drapię i zaciskam zęby, a tu się muszę zbyt mocno skupiać, by tego nie robić
Cytat:
hm. coś ostra z Ciebie ta erotomanka.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ostatnio zmieniony przez wookaszek 16-08-2007, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
Ty mi nie mow, co ja moge wiedzieć nie znając mnie ; )
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
nie wywoluje ona mojego zbyt wielkiego entuzjazmu, bo nie potrafie sie za bardzo skupic jednoczesnie na robienie partnerowi dobrze i odczuwaniu przyjemnosci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum