W wyobraźni kilka razy. Mary, nie przypadła ona do gustu.
Ceemka napisał/a:
alanho napisał/a:
Sakura napisał/a:
Nie podoba mi się ta pozycja.
A jaka lubisz?
Jak będę w tym temacie zaznajomiona, to na pewno się z tego zwierzę moim fanom na forum. ;d
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Ostatnio zmieniony przez Sakura 22-04-2007, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
Sakura napisał/a:
Jak będę w tym temacie zaznajomiona, to na pewno się z tego zwierzę moim fanom na forum. ;d
to czemu już teraz o tym piszesz ??
Już? Nigdy nie wiadomo, co nam przyniesie kolejny dzień. Da. Interesuje Cię moje nieistniejące życie seksualne? ;d
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
To nie pytaj. Napisałam, co sądzę o tej pozycji, nie musisz tego komentować Mogę pisać, co mi się podoba. Nikogo nie uraziłam.
Nic więcej na ten temat nie jestem w stanie powiedzieć. Jeżeli, to było "nabicie posta" z pokorą, ale także z radością przyjmę warna ;]
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 28-05-2007, 22:26
madziutka39 napisał/a:
ale jak moj chlopak bardzo chce to sie zgadzam
a niech ma i sie cieszy, nie? coz za wspanialomyslne podejscie do sprawy.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum