Ja mysle że brakuje wam tematów do rozmowy, co do samej pozycji to słyszałem że jest ona dla wyjątkowych par a to dlatego że cięzko się skupić na jednoczesnym zaspokajaniu siebie i partnera.
Według mnie to jest to troche przekombinowana a pozycja ma taki rozgłos ze wzgledu na swóją fikuśno akrobatyczną forme i magiczna liczbe 69 ; ]
PS: heh widze że już zwrócono na to uwage, tak czy siak jest to prpopozycja dla ludzi raczej znudzonych i poszukujących czegoś nowego, w kazdym razie nie jest to coś specjalnego.
Ostatnio zmieniony przez Bango 17-12-2006, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
ja nie przepadam, bo jak pieszcze swojego faceta to musze się "skupić", a jak omnie tam całuje itp. to ja odlatuje i już nie mysie o tym by i jemu zrobić dobrze, wole na zmiany.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 20-12-2006, 15:30
Marcus_Montoya napisał/a:
Tylko właśnie partnerka ma zazwyczaj kłopot z dojściem, bo po prostu nie moze sie skupic.
etam, partner musi sie postarac i nie ma zadnego problemu.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Tylko właśnie partnerka ma zazwyczaj kłopot z dojściem, bo po prostu nie moze sie skupic.
etam, partner musi sie postarac i nie ma zadnego problemu.
no nie wiem, oraganizm kobiety funkcjonuje troche inaczej niz męczyzny. Facet dojdzie nawet podczas snu jeśli ktoś bedzie się bawił jego skarbem, a u kobiety dużą rolę odgrywa też psychika( też lub przedewszystkim)
Siądź mi na twarz
i powiedz, że mnie kochasz,
siądę i ja i też tak powiem ci.
Uwielbiam słuchać twoich słów,
gdy głowę trzymam w cieple twoich ud,
rozpalasz mnie!
Siądź mi na twarz
i poddaj się mych ust rozkoszy,
siądę i ja,
szczerze tak kochając cię.
Życie piękne możemy mieć
w tej pozycji sześć-dziewięć
Siądźmy więc na twarzach swych
w zapomnieniu tracąc się,
zaspokójmy żądze swe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum