Tak jak w temacie, jak najbardziej lubisz sypiać ...
Może najbardziej lubisz sypiać na plecach, a może wolisz zapadać w błogi sen, leżąc na boku lub zwijasz się w kłębek, jak mały kotek
No właśnie w jakiej pozie lubicie spać ??? Czekam na odpowiedzi ...
Wysłany: 08-04-2004, 21:21
a ja w pozycji wschodzącego słońca - czyli w powietrzu szpagatem pomiędzy ścianami... rano jestem tak rozciągniety, że nie pytajcie
a tak na serio to chyba pozycja embrionalna :D
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
Hehe ... a ja mam sen wielopozycyjny ...
Najbardziej lubię sypiać na plecach, leżąc na boku (prawym lub lewym), zwijam się czasami w kłębek, jak mały kotek, no i chyba najbardziej ulubiona pozycja jaką lubię to głowa zsunięta z poduszki, ze spuszczoną lewą reką do podłogi ... :mrgreen:
Wysłany: 08-04-2004, 22:52
eeeeee tam... ja tam wolę jak koło mnie śpi jakaś fana dziewcyna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: to jest to
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
Dobre ... dziewczyna ... to fakt ! ... ja tam bym nie mógł usnąć ... chyba że bym się "czymś" zmęczył .... hehe ..... wracając do tematu to ja śpie sobie z wyprostowaną ręką na której opieram głowę, na prawym boku ! ........ jednak podczas snu się kręce i zmieniam pozycje !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum