Pierwszy raz mi się zdarzyło zasnąć i obudzić w tej samej pozie- na plecach z głową zwróconą w prawą stronę, lewa ręka zgięta w łokciu na brzuchu, prawa ręka wyprostowana wzdłuż ciała. o!
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Mi coś przeszkadza w spaniu na brzuchy niestety. Choć przez jakiś czas tak spałam. Teraz śpie wciśnięta w ściane, bo robie kotu miejsce, a on się rozwala strasznie. Nie mam sumienia go budzić czy jakoś wyganiać.
Teraz śpie wciśnięta w ściane, bo robie kotu miejsce, a on się rozwala strasznie.
Mój kot śpi na mojej poduszce a jak już się na niej "rozleje" to nie mam miejsca no głowie. A moja poza? Śpie najczęściej na plecach, jak mam "gorsze dni" to "zwijam się w kłębek" i czekam aż przyjdzie rano
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Ostatnio zmieniony przez aga2r 15-09-2007, 15:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum