Wysłany: 01-05-2007, 18:12 Powodzenia na maturze ;D
Nadszedł długo (nie)oczekiwany miesiąc egzaminów maturalnych.
Jako, że zauważyłam, że nie jestem jedyną tegoroczną (ciągle niezbyt przygotowaną ) maturzystką na tym forum, chciałabym życzyć
Gabi, Nimfomance, Vievi, Jucky, Popielowi, Wyżynarce, Jakkolwiek, Junie, Woof'owi, Leisure , sobie ,
a także całej reszcie maturzystów z mportalika, których być może przeoczyłam, jak najlepszych wyników maturalnych, żebyście pisząc i odpowiadając zachowali przytomność umysłu, nie poddali się stresowi, nie pomdleli i jak najlepiej wykorzystali czas który pozostał do egzaminów, choć w praktyce różnie to bywa ;p
Pisemny polski już w piątek (którego jeszcze nie otworzyłam ;P)
Powodzenia ;*
Mam nadzieję, że wszyscy zdamy
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 01-05-2007, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Imię: P jak Poison
Wysłany: 01-05-2007, 18:36
Ja też piszę... w końcu po ostrych bojach, mi 30% starczy, nie mam ambicji pod tym względem. Na prywatne tak mnie przyjmą.
Zapomniałbym...
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Poison 01-05-2007, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
Życzę wszystkim forumowym maturzystkom i maturzystom połamania pióra, samych celujących i obyście po maturze wrócili na forum z bananem na twarzy.
POWODZENIA
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
hehe spoko to tylko matura ,damy rade ,prawda ,że damy:)? damy?? damy ....??
o ,żesz hehe dzis już wtrorek, prawie sroda, a ja dalej nic nie przeczytałam , ciekawe co będzie na maturze... ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum