Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
12-03-2008, 14:30
POWIEDZ STOP PIŁCE NOŻNEJ !
Autor Wiadomość
leviatan 
*

Imię: Tomek
Wysłany: 02-08-2006, 06:44   

G.a.p.o.n. napisał/a:
Po to żeby ponabijać oczywiście.

A to przepraszam. Rozumie.
Ostatnio zmieniony przez leviatan 02-08-2006, 06:45, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: skorpion

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 02-08-2006, 11:27   

G.a.p.o.n. napisał/a:

Zatem ubieranie się w tą kieckę nie jest wynikiem mody, ale tego, że dużo osób dobrze się w niej czuje.

O małej czarnej mówi się, ze jest wiecznie modna. Nie inaczej. Koniec, kropka :P

G.a.p.o.n. napisał/a:

Dla świata może nie, ale dla wielu ludzi tak. Dlatego powinno się ich jak najszybciej usunąć ze stadionów. A tych szalejących po mieście traktować jak zwykłych bandziorów.

Ci obsesyjni katoli też nie sa zagrożeniem dla świata, jedynie dla jednostek. Jak by nie patrzeć w tych czasach oni już mocno szkodliwi nie są. Muzułman natomiast potraktowałeś jak maszyny do zabijania. Terroryści to tylko jednostki, jednak o nich się właśnie mówi z tv dlatego opinia na temat muzułmanów jest taka, a nie inna. To tępić powinno się, tak jak pseudokibiców, bo sią zagrożeniem dla innych, niekoniecznie dla całego swiata :P

G.a.p.o.n. napisał/a:

Poczynając od rzeczy takich jak: dopuszczalne ciśnienie w piłce oraz jej kształt i wygląd. [...] Jeśliby się postarać każdy sposób wyliczania we wszelkiego rodzaju rankingach można zapisać w postaci wzoru matematycznego.

Dziekuje za wykład na temat zastosowania fizyki w futbolu, na pewno sie przyda :diabelek:
Jednak nie o tym rozmawialiśmy. Podałam przykład fizyki jako pasji, która może być dziedziczona (ze względu na umiejetnosci), w odróznieniu od zainteresowania piłką. Zamist fizyki wstaw sobie matme, historie, języki obce. Tylko proszę nie rób wykładu na temat zastosowania każdej z tych dziedzin nauki w piłce. Z góry thx.

G.a.p.o.n. napisał/a:

jakkolwiek napisał/a:
I sekty! Zapomniałeś o sekcie!

Toż to wynika z tego co napisałem. Jako człowiek odpowiedzialny za pranie mózgów muszę być członkiem sekty.

Ach, myślałam, ze twierdziłeś, że Tobie zrobiono pranie mózgu, a nie, że jestes za to odpowiedzialny, czyli że je robisz. Jestes guru jakieś sekty?

Znak zodiaku: strzelec

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 02-08-2006, 12:33   

jakkolwiek napisał/a:
Ci obsesyjni katoli też nie sa zagrożeniem dla świata, jedynie dla jednostek. Jak by nie patrzeć w tych czasach oni już mocno szkodliwi nie są.

Walczą o władzę w jednym z największych krajów Europy. Dużą część tej władzy posiadają już teraz. A jeśli taka sytuacja możliwa jest u nas, równie dobrze partie nacjonalistyczno - katolickie mogłyby zapanować w wielu innych krajach. A wtedy już zagrożenie byłoby całkiem realne.

jakkolwiek napisał/a:
Muzułman natomiast potraktowałeś jak maszyny do zabijania.

Potraktowałem w ten sposób ludzi będących marionetkami w rękach przywódców organizacji terrorystycznych, a wierzących, że dzięki temu co robią osiągną zbawienie.

jakkolwiek napisał/a:
Terroryści to tylko jednostki, jednak o nich się właśnie mówi z tv dlatego opinia na temat muzułmanów jest taka, a nie inna. To tępić powinno się, tak jak pseudokibiców, bo sią zagrożeniem dla innych, niekoniecznie dla całego swiata

Oczywiście, ale tylko w przypadku gdy potraktujemy słowa Ahmadineżada o usunięciu Izraela z map świata oraz nuklearnym zapędom Iranu jako żart. A telewizję oglądam ze dwa razy w tygodniu, przeważnie jak jest jakiś mecz, zatem moja opinia na temat muzułmanów nie została przez nią ukształtowana. Istnieją lepsze źródła informacji.

jakkolwiek napisał/a:
Dziekuje za wykład na temat zastosowania fizyki w futbolu, na pewno sie przyda
Jednak nie o tym rozmawialiśmy. Podałam przykład fizyki jako pasji, która może być dziedziczona (ze względu na umiejetnosci), w odróznieniu od zainteresowania piłką. Zamist fizyki wstaw sobie matme, historie, języki obce. Tylko proszę nie rób wykładu na temat zastosowania każdej z tych dziedzin nauki w piłce. Z góry thx.

Przedstawiłem tylko dowód na to, że każda dziedzina nauki w bardzo dużym stopniu wiąże się z futbolem. Wynika z tego, że zainteresowanie tym sportem w dużym stopniu wiąże się z uzdolnieniami. Tak było i w moim przypadku, gdyby nie jedna z dziedzin nauki ( geografia ), prawdopodobnie nigdy nie zainteresowałbym się piłką nożną.

jakkolwiek napisał/a:
Ach, myślałam, ze twierdziłeś, że Tobie zrobiono pranie mózgu, a nie, że jestes za to odpowiedzialny, czyli że je robisz. Jestes guru jakieś sekty?

Inaczej nie wymyśliłbym tak genialnej fabuły książki, jaką przedstawiłem kilka postów temu.

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 02-08-2006, 12:52   

G.a.p.o.n. napisał/a:

Walczą o władzę w jednym z największych krajów Europy. Dużą część tej władzy posiadają już teraz. A jeśli taka sytuacja możliwa jest u nas, równie dobrze partie nacjonalistyczno - katolickie mogłyby zapanować w wielu innych krajach. A wtedy już zagrożenie byłoby całkiem realne.

I zostane spalona na stosie jako heretyczka. Czy przynależność do twojej sekty zapewnia obronę przez nacjonalistyczno-katolickimi kur**mi? Bedziemy się z nimi prac pałami? Jeśli tak, to wchodzę w to!

G.a.p.o.n. napisał/a:

Potraktowałem w ten sposób ludzi będących marionetkami w rękach przywódców organizacji terrorystycznych, a wierzących, że dzięki temu co robią osiągną zbawienie.

Porównanie nieco wyolbrzymione, lecz podobnie sprawa ma się z pseudokibicami, poza tym zbawieniem (chociaż moge się mylić. Jako guru sekty co obiecujesz jej członkom wzamian za przynaleznośc?) ;]

G.a.p.o.n. napisał/a:

Oczywiście, ale tylko w przypadku gdy potraktujemy słowa Ahmadineżada o usunięciu Izraela z map świata oraz nuklearnym zapędom Iranu jako żart. A telewizję oglądam ze dwa razy w tygodniu, przeważnie jak jest jakiś mecz, zatem moja opinia na temat muzułmanów nie została przez nią ukształtowana. Istnieją lepsze źródła informacji.

Sugerujesz, że utrzymujesz kontakt mailowy tudzież telefoniczny bądź osobisty z Ahmadineżadem? :>

G.a.p.o.n. napisał/a:

Przedstawiłem tylko dowód na to, że każda dziedzina nauki w bardzo dużym stopniu wiąże się z futbolem. Wynika z tego, że zainteresowanie tym sportem w dużym stopniu wiąże się z uzdolnieniami.

Mocno naciągane. Każda dziedzina nauki wiąże się w bardzo duzym stopniu z niemal wszystkim, nie tylko sportem.

G.a.p.o.n. napisał/a:

Tak było i w moim przypadku, gdyby nie jedna z dziedzin nauki ( geografia ), prawdopodobnie nigdy nie zainteresowałbym się piłką nożną.

Ależ Gaponie, ty jesteś wyjatkowy i jedyny w swoim rodzaju :P

G.a.p.o.n. napisał/a:

Inaczej nie wymyśliłbym tak genialnej fabuły książki, jaką przedstawiłem kilka postów temu.

Znalazłam pewne niedomówienie w Twojej fabule.
G.a.p.o.n. napisał/a:
albowiem Ratzinger także bierze udział w spisku.

Jakby brał, to Niemcy wygrałyby Mundial! Chyba, że zdradził. Albo oni zdradzili. Badź ktos inny.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 02-08-2006, 12:55, w całości zmieniany 1 raz  

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 02-08-2006, 13:54   

jakkolwiek napisał/a:
I zostane spalona na stosie jako heretyczka. Czy przynależność do twojej sekty zapewnia obronę przez nacjonalistyczno-katolickimi kur**mi? Bedziemy się z nimi prac pałami? Jeśli tak, to wchodzę w to!

Kiedy przejmiemy władzę w Polsce dostaną zakaz wchodzenia na stadiony. A jeśli już im się uda, dostaną zakaz opuszczenia stadionu bez mordobicia.

jakkolwiek napisał/a:
Porównanie nieco wyolbrzymione, lecz podobnie sprawa ma się z pseudokibicami, poza tym zbawieniem (chociaż moge się mylić. Jako guru sekty co obiecujesz jej członkom wzamian za przynaleznośc?) ;]

Obiecuje im nadejście lepszych czasów, gdy Polska będzie mistrzem świata i Europy, polskie drużyny będą rozdawać karty w europejskich pucharach, a lew z jagnięciem legną pospołu ( czyt. Zidane z Materazzim ).

jakkolwiek napisał/a:
Sugerujesz, że utrzymujesz kontakt mailowy tudzież telefoniczny bądź osobisty z Ahmadineżadem?

Internet, prasa, radio.

jakkolwiek napisał/a:
Mocno naciągane. Każda dziedzina nauki wiąże się w bardzo duzym stopniu z niemal wszystkim, nie tylko sportem.

Na nowicjuszy sekty to działa. Dzięki temu wierzą, że swoje uzdolnienia zawdzięczają tylko i wyłącznie piłce nożnej.

jakkolwiek napisał/a:
Jakby brał, to Niemcy wygrałyby Mundial! Chyba, że zdradził. Albo oni zdradzili. Badź ktos inny.

To nie tak. Plany pokrzyżował mu Oliver Kahn. W akcie zemsty za niewystawianie go w podstawowym składzie stopniowo niszczył atmosferę w drużynie niemieckiej.

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 02-08-2006, 14:04   

G.a.p.o.n. napisał/a:

Kiedy przejmiemy władzę w Polsce dostaną zakaz wchodzenia na stadiony. A jeśli już im się uda, dostaną zakaz opuszczenia stadionu bez mordobicia.

To oni mieli przejać władzę a nie wy!

G.a.p.o.n. napisał/a:

Obiecuje im nadejście lepszych czasów, gdy Polska będzie mistrzem świata i Europy,

To sobie poczekamy :diabelek:

G.a.p.o.n. napisał/a:

Internet, prasa, radio.

Które są tak samo wiarygodne jak tv. Może z wyjątkiem internetu.

G.a.p.o.n. napisał/a:

Na nowicjuszy sekty to działa. Dzięki temu wierzą, że swoje uzdolnienia zawdzięczają tylko i wyłącznie piłce nożnej.

a nie mówiłam! manipulacje, sekty, pranie mózgu. Na tym stoi cały ten biznes!

G.a.p.o.n. napisał/a:

To nie tak. Plany pokrzyżował mu Oliver Kahn. W akcie zemsty za niewystawianie go w podstawowym składzie stopniowo niszczył atmosferę w drużynie niemieckiej.

No dobrze, a gdzie w tym wszystkim miejsce dla twojej sekty?

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 02-08-2006, 15:11   

Cytat:
To oni mieli przejać władzę a nie wy!

Ale to ja ją przejmę. A za mną pójdą miliony.

jakkolwiek napisał/a:
Które są tak samo wiarygodne jak tv. Może z wyjątkiem internetu.

Mi bardziej odpowiadają, gdyż przedstawiają różne punkty widzenia, w przeciwieństwie do TV, gdzie wszelkie wiadomości i inne panoramy ograniczają się do podania suchych faktów.

jakkolwiek napisał/a:
a nie mówiłam! manipulacje, sekty, pranie mózgu. Na tym stoi cały ten biznes!

Nie mów tego głośno. Pamiętaj: MY CZUWAMY.

Cytat:
No dobrze, a gdzie w tym wszystkim miejsce dla twojej sekty?

My pociągamy za sznurki, choć wszystkim się wydaje, że jest inaczej.

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 02-08-2006, 16:01   

G.a.p.o.n. napisał/a:

Ale to ja ją przejmę. A za mną pójdą miliony.

Śmiem wątpić :>

G.a.p.o.n. napisał/a:

Nie mów tego głośno. Pamiętaj: MY CZUWAMY.

Zawiało grozą.

G.a.p.o.n. napisał/a:

My pociągamy za sznurki, choć wszystkim się wydaje, że jest inaczej.

O tobie i sekcie będzie dopiero w drugiej części, dobrze?

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 02-08-2006, 16:19   

jakkolwiek napisał/a:
Śmiem wątpić

Jak śmiesz. Bądź potępiona.

jakkolwiek napisał/a:

Ale na końcu pierwszej musi być mała wzmianka mówiąca o tym, że wkrótce nadejdziemy.

alanho 
+++++

Wysłany: 02-08-2006, 22:24   

nareszcie ta rozmowa mistrza ze śmiercią zbliża sie do końca

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 07-08-2006, 19:07   

G.a.p.o.n. napisał/a:
jakkolwiek napisał/a:
Śmiem wątpić

Jak śmiesz. Bądź potępiona.

będe. Obiecuję.

G.a.p.o.n. napisał/a:

jakkolwiek napisał/a:

Ale na końcu pierwszej musi być mała wzmianka mówiąca o tym, że wkrótce nadejdziemy.

Ależ oczywiście, jak sobie życzysz.

[quote="alanho'] nareszcie ta rozmowa mistrza ze śmiercią zbliża sie do końca[/quote]

kto odgrywa którą rolę?

Gruvby 
+++

Imię: Paweł
Wysłany: 07-08-2006, 19:13   

jakkolwiek napisał/a:
kto odgrywa którą rolę?

Obawiam się, że kolega może Ci nie odpowiedzieć.

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 07-08-2006, 19:16   

Gruvby napisał/a:
jakkolwiek napisał/a:
kto odgrywa którą rolę?

ciemu? :( :566: :567: Czyżby jakiś zły człowiek dał mu bana? :(

Gruvby 
+++

Imię: Paweł
Wysłany: 07-08-2006, 21:34   

jakkolwiek napisał/a:
Gruvby napisał/a:
jakkolwiek napisał/a:
kto odgrywa którą rolę?

ciemu? :( :566: :567: Czyżby jakiś zły człowiek dał mu bana? :(

Zgadza się. Przykro mi, że tak o mnie mówisz, ale podejrzewam, że nie zastanowiłaś się co piszesz.
Ostatnio zmieniony przez Gruvby 07-08-2006, 21:34, w całości zmieniany 1 raz  

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 09-08-2006, 08:47   

Gruvby napisał/a:

Zgadza się. Przykro mi, że tak o mnie mówisz, ale podejrzewam, że nie zastanowiłaś się co piszesz.

Podejrzewa, że to Ty ie zastanowileś sie co mówisz, gdyż wcale nie jest Ci przykro.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu