bo wielkie gó** drogą szło tylko wam radze niewiem jak ty to interpretujesz
To nie porada, gdyż jest w trybie rozkazującym, który, jak sama nazwa wskazuje, służy do rozkazywania. Nie umiem czytać w twoich myślach, więc pozostaje mi interpretacja tego, co piszesz, przykro mi.
tak to co skopiowałes jest w trybie rozkazującym ale mówiłem o czym innym, o innym zdaniu, że jest radą
KkINiO napisał/a:
jak wam sie coś nie podoba to nie rozmawiajcie o piłce i nie słuchajcie innych
a pozatym wypowiadasz sie tak jak moja nauczycielka od polsiego widze ze uważasz sie za wżniaka i wypowiadając sie w ten sposob chcesz wszytkim pokazać jaki ty to inteligentny/a nie jesteś
_________________ Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego ^^ ;]
Ostatnio zmieniony przez KkINiO 19-07-2006, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
tak to co skopiowałes jest w trybie rozkazującym ale mówiłem o czym innym, o innym zdaniu, że jest radą
KkINiO napisał/a:
FootBall is TheBest kurde jak wam sie coś nie podoba to nie rozmawiajcie o piłce i nie słuchajcie innych niechcecie to nie grajcie w piłke, jak nią zygacie to po ciul zakładasz kolejny temat o piłce !!
Wybacz, ale rady się dopatrzeć nie mogę. Czy mógłbyś wkleić cytat?
KkINiO napisał/a:
a pozatym wypowiadasz sie tak jak moja nauczycielka od polsiego widze ze uważasz sie za wżniaka i wypowiadając sie w ten sposob chcesz wszytkim pokazać jaki ty to inteligentny/a nie jesteś
Ależ ja nic nikomu nie muszę pokazywać, jestem swiadoma swojej inteligencji, zdanie innych na ten temat niewiele mnie obchodzi.
Podpowiem Ci, iż koło nazwy użytkownika, w tym wypadku "jakkolwiek" jest taki mały rózowy znaczek, który pokazuje, jakiej jestem płci.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Obywatelu Popiel - zalecam szybkie działanie aby wykonać plan i zmieścić się w normie.
jakkolwiek napisał/a:
acidburn napisał/a:
Zamiast tematu "STOP PIŁCE NOŻNEJ" może założymy temat "STOP GŁUPOCIE" ?
Myślę, że taka akcja by się bardzo przydała ( szczególnie na tym forum ) .
egoista.
Imię: Ela
Wysłany: 23-07-2006, 20:51
kesser napisał/a:
Ileż można zakładać nowych tematów o piłce?
jak widać nieskończenie wiele.
dział sport nie gra tu swojej roli, bo na tym forum są sami komputerowcy od czasu do czasu włączający tv, np. na mundial. bo gdyby byli tu prawdziwi fani sportu, to byłoby więcej tematów o innych dziedzinach sportowych. nawet jeśli są jakieś tematy o siatce albo kolarstwie (obił mie się jeden o oczy) to są mało popularne. ale na otarcie łez mam "forum KIBICÓW". tam są prawdziwi fani
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 23-07-2006, 21:40
kucharka88 napisał/a:
dział sport nie gra tu swojej roli, bo na tym forum są sami komputerowcy od czasu do czasu włączający tv, np. na mundial. bo gdyby byli tu prawdziwi fani sportu, to byłoby więcej tematów o innych dziedzinach sportowych. nawet jeśli są jakieś tematy o siatce albo kolarstwie (obił mie się jeden o oczy) to są mało popularne. ale na otarcie łez mam "forum KIBICÓW". tam są prawdziwi fani
Za to sobie zobacz ile tu jest tematów w dziale Milość i Nurtujące pytania ;-]. Po prostu na tym forum jest wielu ludzi którzy lubią rozmawiać ogólnie o życiu, problemach itd i tu większość to chyba dziewczyny, a jak wiadomo one niezbyt interesują się sportem.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum