OD pewnego czasu zaczalem sie kochac z moja dziewczyna. robilismy juz to duzo razy ale nadal moja partnerka jest dziewica . jak to sie dzieje ? dlaczego nie moge jej rozdziewiczyc ? przecież wszystko robie w porzadku. prosze o odpowiedz.
Niech Twoja dziewczyna uda się do ginekologa, czasem budowa błony dziewiczej jest taka, że stanowi dość sztywny pierścień i może wystąpić problemy z jej przebiciem, konieczne jest wówczas chirurgiczne nacięcie błony.
Wysłany: 28-10-2007, 14:56
Jest 5 typów błon w kolejności od najłatwiejszej do przebicia do najtrudniejszej.
Czasem jedynym wyjściem jest nacięcie błony przez ginekologa w gabinecie.
Mam nadzieję że w waszym przypadku bez tego się obejdzie.
Sama mam typ 3, w tym przypadku nawet zwykłe badanie może boleć. Ale może oszczędzę wszystkim szczegółów
W każdym razie, polecam badanie u ginekologa, by się upewnić, że wszystko robicie okej i że jest to tylko wina anatomii. Może poleci wam coś innego niż nacinanie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum