kamasutra napisał/a:
powerbass.. kiedy sie tym zainteresowałeś?
Napisał
powerbass napisał/a:
Dziś oglądałem program dotyczący Domów modlitwy na TVP1
a no fakt
to moze to nie kesta jak było w Tv ?
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
ee tam ja nadal mam przekonanie ze to sekta...
potem go wywioza gdzieś i rodzice beda go szukać
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Dziewczyny, popieram was. Wszystkie jakieś takie domy oderwane od kościoła to sekty.
noo..
dziwne..
ja bym tam nie poszła
Imię: Monika
Wysłany: 12-07-2007, 19:46
kamasutra napisał/a:
ja bym tam nie poszła
Ja również, oglądałam w TV o tych sektach co guru zmusił wszystkich do popełnienia samobójstwa, a innych sektach przy likwidacji przez rząd doszło do zabójstwa, czyli wszystkie sekty marnie kończą, a tak ładnie zaczynają.
_________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
Ja również, oglądałam w TV o tych sektach co guru zmusił wszystkich do popełnienia samobójstwa, a innych sektach przy likwidacji przez rząd doszło do zabójstwa, czyli wszystkie sekty marnie kończą, a tak ładnie zaczynają.
aaa..
ja bym się tam bała w zyciu ja się na to i tak nie nadaje.. cholera wie co to za ludzie, teraz trzeba to wybić z glowy powerbassowi
dlavczego a moze to sekta???
ja nie chce Cie mieć na sumieniu
może w pewnym sensie sekta, ale nie w pełnym tego słowa zanaczeniu, bo kasy pewnie nie biorą, może robią pranie mózgów?
no widzisz! i gdzie ty sie pchasz!
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1442 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 12-07-2007, 20:39
powerbass napisał/a:
Mam zamiar chodzić do takiego domu od października, będę próbował znaleźć Boga, aby napełnił mnie miłością, pogodą ducha, aby te spotkania zmieniły moje życie diametralnie na znacznie lepsze. Myślę, że bez Boga nie da się żyć, a bez niego to tylko wegetacja.
Bóg jest wszędzie. Tylko trzeba umieć patrzeć i widzieć w każdym dobrym uczynku dobroć Bożą. Jeśli jednak to Ci pomoże to jak najbardziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum