Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-07-2007, 16:08
madziutka39 napisał/a:
podrosną trochę i idą w inne dobre ręce
To oczywiste, tylko najwięcej roboty przy takich małych. Dokarmianie jak są malutkie i jest ich dużo, Potem karmieni 3, 4 razy dziennie jak podrosną i przechodzą na stały pokarm, zajmowanie się nimi.
madziutka39 napisał/a:
Żal jest oddawać takie malutkie psinki.
Strasznie żal.
Coś o tym wiem bo mieliśmy miot 10 szczeniaków i każdy w domu powiedział: nigdy więcej.
Dawniej to oczywiście chmara kotów (imiona to między innymi Mazurka, Villuś, Maciek i mój najukochańszy Chichiri), pies Bruno, nietoperz Wacek, pełno rybek (imion już anwet nie pamiętam), wróbel, wiewiórka, szczury, ryjówki, jeż, zając, króliki (mój ulubiony to Syriusz, ale Chichiri go zagryzł w napadzie zazdrości), papużki faliste, pająki (wszystkie to Leony), muchy, patyczaki (Jędruś i Ferduś) i gąsienice. O, i jaskółki, które zawsze robią sobie gniazdko na moim oknie.
Imię: Anna
Wysłany: 01-08-2007, 15:26
WilczyRozbójnik, niezły zwierzyniec! Tylko te pająki...
U siebie w domu w Świnoujściu, jak wcześniej pisałam, mam psa, a tutaj kilka kur (niosek ), króliki i krowę Acha, i dochodzącą kicię, tylko, że ona tylko je jak jej się coś zostawi i czasem kręci się po ogrodzie, ale dzika niestety jest
Dawniej to oczywiście chmara kotów (imiona to między innymi Mazurka, Villuś, Maciek i mój najukochańszy Chichiri), pies Bruno, nietoperz Wacek, pełno rybek (imion już anwet nie pamiętam), wróbel, wiewiórka, szczury, ryjówki, jeż, zając, króliki (mój ulubiony to Syriusz, ale Chichiri go zagryzł w napadzie zazdrości), papużki faliste, pająki (wszystkie to Leony), muchy, patyczaki (Jędruś i Ferduś) i gąsienice. O, i jaskółki, które zawsze robią sobie gniazdko na moim oknie.
o FUCK
!!!!!!!!!!!
prawie jak male zoo... ale to plus ja tez kocham zwierzeta...kiedys mialam osierocona mala kaczuszke ktora uwazala mnie za kacza mame i wszedzie za mna lazila zdechla gdy bylam w szkole..
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
kot master_snake jest w połowie mój tzn Ono
<pozwolil mi bo sie podlizywalam >
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 01-08-2007, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum