A to pytanie kieruje szczegolnie do dziewczyn ale nie tylko:]
Jeszcze w gimnazjum mialem kolege ktory zamiast dwoch brwi Mial jedna wielka brew:/
paskudnie to wyglada moim zdaniem i tak sobie pomyslalem co by bylo gdyby on je sobie wydepilowal:/ Ciekawy jestem co dziwczyny by sadzily o kolesiu co depiluje sobie brwi??
Wysłany: 14-02-2005, 20:24
no co, lepiej zeby sobie wydepilowal i mial 2 niz jedna wielka, nic bym nie sadzila bo to bylby zabieg ze tak powiem upiekszajacy i dzieki temu byl by przyjemniejszy dla oka
Dla mnie to całkiem normalne zjawisko.Sądziła bym,ze chłopak dba o siebie.Ale Polska o ustroju i zaptrywaniach nieco konserwatywnych wsrod młodych ludzi,zwlaszcza dziewczyn,pomyslałaby,ze to jakiś pedzio,albo co!
_________________ Kto się wcześnie z łóża zbiera,ten wcześnie umiera!
No chlop ostry:D te jego brwi(znaczy brew) najlepsza ale pozaty to wogole byl troche zmutowany:/ Na rekach i nogach mial blond krecone wlosy:/ a pozaty to przerost jak h.... jak pierwszy raz go zobaczylem to myslalem ze on chodzi to 3 klasy a co sie okazalo to on jest w moim wieku:D
no co, lepiej zeby sobie wydepilowal i mial 2 niz jedna wielka, nic bym nie sadzila bo to bylby zabieg ze tak powiem upiekszajacy i dzieki temu byl by przyjemniejszy dla oka
Zgadzam się ! wyglądał by bardziej pociągająco
_________________ CoR_ti_nKA pamięta i już nie zapomni
Moja dawna kumpela też miała jedną wielką brew. Wyglądało to okropnie. Teraz "odkryłam", że kolejna coś takiego ma. Jeśli byłabym dziewczyną napewno sobie bym wydepilowała. A chłopak? Jeśli mu to przeszkadza to okej. Ale tak dyskretnie
Hehe ja na meczu siatkowi widzialem takiego koscia....az zawylem jak wilkolak z nadzieja ze odwyje a tu pipa...zawiodlem sie...:( Hehe ja jako dziewcyzna...chcialbym powiedziec, ze na jego miejscu bym to zgolil....hehe najlepiej przypalil....wtedy nie odraosna...
Wysłany: 18-02-2005, 14:34
Ja tam na miejscu tego chlopaka nie patrzylabym czy ktos sie bedzie ze mnie smial czy nie Hyh, zresztą wolałabym, zeby ktos smial sie ze mnie, ze depiluje brwi niz ze mam jedną wielką brew
_________________ "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..." JP II
no cóż...niektórym kkobietom podobają się takie zrośnięte brwi... kojarzą się z Tarzanem, a jak wiadomo Tarzan powoduje u kobiet niezywkłe emocje No, ale mnie takie brwi (albo raczej taka brew) kojarzą (y) się z niedbałością o siebie Więc zdecydowanie stawiam na regulację
_________________ Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła
Imię: P jak Poison
Wysłany: 18-02-2005, 16:36
dlaczego z jedną brwią wyglądał by tak "męsko" (żartuje) ja bym dużo nie myslał nt. temat i zadbał o siebie
popieram, to jest twarz nie ma to tamto
_________________ ,,Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum