chcoiaż nie przepadam za jamnikami ale szorstkowłose lubie
Chyba nie mówisz o moim Foksusie Augustusie Juliusie Tuliusie?
mówie o tej rasie tzn lubie te z długimi kłaczkami bo te takie długieeee i z krótka sierscią jaminki mnie nie teges o takie to kiełbaski bardziej a te co Fokus Augustus Julius Tulius to ja lubić ;D
mam takiego nawet w rodzinie Maksiu :
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
kamasutra, Bardzo uroczy ten Michaś Twoj. Ja na mojego psa mówię szczurek albo szczota.
leisure, zawsze chciałam takiego psa.
alter ego, ładne oczy ma Twoj pies.
Ceemka dziękuje bardzo ja miłam tyle zwierząt że duzo imion i ksyw się przewineło
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Zawsze chcialam miec pieska ;( Mama mnie skrzywdziła. Przez to jestem nadpobudliwa i znerwicowana. Z drugiej strony jakby mi taki piesek zdechł to bym sie pocieła i wylewała łzy przez 10 lat. o. Czuję się emocjonalnie związana z psem sąsiada. Podrywał mnie. Pies, nie sąsiad.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
moja mama już wymiękła pare lat temu w końcu w moim domu było jakies 3 chomiki, mysz, 2 psy, papużki.2 żółwie,świnka peruwianka, nawet wróbel był chyba to wszystko chociaz jeszcze koty były
Ceemka, skakal na mnie. Lizał mnie po rękach. Nie chcial sie odczepic. Koffa mnie. Zawsze biegnie przy plocie i macha ogonkiem jak przechodze. A ja go glaszcze ;D Slodki jest. Chyba go ukradne.
Ceemka, skakal na mnie. Lizał mnie po rękach. Nie chcial sie odczepic. Koffa mnie. Zawsze biegnie przy plocie i macha ogonkiem jak przechodze. A ja go glaszcze ;D Slodki jest. Chyba go ukradne.
kurde a pies mojego kuzyna skakał tez na mnie tlyko że on chiłą mnie zgwałcic ewidentnieeeee no cóz jaki pan taki pies hehehe oczywisćie to było stwierdzenie do mojego kuzyna bo moje zwierzeta były normalnee
Jakkolwiek nie ma co pies sie zabujał
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 25-03-2007, 13:33, w całości zmieniany 1 raz
jakkolwiek, o kurcze, kurcze. Niebezpieczny jest ten pies. Radze Ci, nie wchodz z nim w blizsze stosunki, bo nie wiadomo czym to sie zakończyc moze.
A ten pies to suka czy samiec?
czuje że samiec bo taki niewyrzyty
chyba że suka ale bardziej wątpilwe
Ceemka, suczka. Malutka jeszcze. Słodka. Koffam ją. i fajnie szczeka. i wszystko robi fajnie.
kamasutra, ona sie nie zabujała. To przyjazn damsko-sucza ;D
kamasutra, ona sie nie zabujała. To przyjazn damsko-sucza ;D
aaa no kurcze a moja suczka to na mnie cholera szczekała łasiła się jak chciła jeść, coż to była za miłość.. nietesty teraz to moge sobie psa namalowac albo sobie z kartonu zorbić bo nie mogę miec zwierząt bo mam małe dziecko w domu co ma pies do dziecka to ja nie wiem ale niech bedzie
ceemkapomyliłyśmy się
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 25-03-2007, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum