o zapomniał bym kupcie sobie jakiś przyjemnie pachnący olejek do masaż:):D:D:D:D i wetrzyjcie go sobie w skórę:)) obiecuje ze doznania będą nie zwykłe ):D:D:D
No i za to Krystiano big + dla Ciebie:) Podoba mi sie jak facet czeka na wyjatkową zyne z która spedzi swoj magiczny 1 raz. Dla mnie moj mezczyzna jest tym jedynym dlatego wlasnie to z nim spedzam teraz tyle pieknych chwil:):* zycze Ci zebys znalazł szybko ta jedyna
Pozdrawiam goraco
_________________ Z życia trzeba korzystac , a nie poprostu sie starzec
No i za to Krystiano big + dla Ciebie:) Podoba mi sie jak facet czeka na wyjatkową zyne z która spedzi swoj magiczny 1 raz. Dla mnie moj mezczyzna jest tym jedynym dlatego wlasnie to z nim spedzam teraz tyle pieknych chwil:):* zycze Ci zebys znalazł szybko ta jedyna
Pozdrawiam goraco
Ile masz lat? Z doświadczenia wiem że takie okazy jak ty lubią powtarzać te słowa po kilka razy w swoim życiu przez co te słowa tracą zupełnie swoją wartość.
To ile mam lat chyba nie odgrywa tutaj (na forum) waznej roli. Takie okazy jak ja ? z całym szacunkiem nie jestem okazem i mnie nie znasz tak wiec nie wiem jak mozesz sie wypowiadac na moj temat . Chciałabym zdementowac to co napisałes . JA ogolnie nie lubie sie powtarzac i moje słowa nie traca wartosci.
Pozdrawiam
No juz troche zyje , ale nie sadze (naprawde szczerze mówiac) zeby on nie okazał sie tym jedynym , bo jestem przy Nim szczesliwa jak nigdy i z cała pewnoscia moge stwierdzic ze nie ma takiego faceta na którego bym wymieniła mojego Skarba . Ufam i mam wielkaaa nadzieje ze on tez mnie nie zostawi....
Pozdrawiam
To zapamiętaj sobie te słowa, i poprzednie gdzie mówiłaś że nie rzucasz słów na wiart i jak nie wyjdze z obecnym to bądź szczera z każdym kolejnym partnerem i powiedz mu to o czym tu pisałaś o swoim obecnym.
Zapamietam napewno:) I bede szczera z kazdym moim partnerem tak jak jestem szczera z obecnym , ale mam nadzieje ze nie bede musiala nikomu mowic o tym co mowilam o mojej obecnej milosci , bo poprostu ona juz zostanie.
Ale wiesz po tym co piszesz to wydaje mi sie ze jakas panna chyba zranila Twoje uczucia . Może sie myle ale tak mi sie wydaje.
Pozdrawiam
może nie jestem super extra doświadczona, ale coś tam w zyciu widziałąm i wiem że takie miłości na całe życie nie trwają dłużej niż rok (w porywach kilka), może 1/1000 zdarza się dozgonna miłość...
też tak miałóam. było - minęło. możesz sie jeszcze z diwić, takie jest życie.
No niestety wiem , ze moge sie jeszcze niestety żdziwic Ale ja jestem optymistką mimo wielu ciosów od zycia. I ja ciesze sie z kazdej chwili z moim mezczyzna i mam nadzieje ze bedzie ich duzooo jeszcze no ale tak jak pisaliscie moge sie jeszcze zdziwić.
Musze przyznac , że napelniliscie mnie obawami.
Ale cóż czas pokarze jak długo bede cieszyć sie szczesciec przy jego boku .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum