Kazdy lubi co innego. Jednym sie w glowie nie miesci staly partner innym przypadkowy sex na imprezie.
Dla mnie sex na bibie po alko z kims kto mi sie zaledwie podoba to zadna atrakcja. Podobnie jak sex przyjacielski, ktory tez jest popularny.
Ale znam osoby ktorym to odpowiada...
A czy studentki sa taki chetne. tez to jest bardzo relatywne. Bo slyszlalam, ze bardziej te z gimnazjium i liceum..
aż nie chcę już być studentką jak takie rzeczy słyszę.
jak czytam posty pana Krzysia, to myślę sobie "wróc powerbassie". ten mnie aż tak nie denerwował, mimo, że tańczył body to body i robił aluzje do cnotek niewydymek...
no ale cóż..
wg mnie nie ma nic fajnego w przypadkowym seksie. takie "puszczalskie" panienki też mi nie odpowiadają.
facet chyba powinien sobie czymś zasłużyć, żeby się mu oddać, co nie? nie wystarczy zeby miał dobry bajer.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Ostatnio zmieniony przez caessa 07-09-2007, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
aż nie chcę już być studentką jak takie rzeczy słyszę.
Proooooosze Cie..
ja jestem sudentka i myslisz, ze ide z kazdym kto ma dobry bajer????
Bez przesady...
Pan Krzysio ma tendencje do uogolniania kilku przypadkow na cala grupe i tyle.
Za bardzo wyolbrzymiacie to co pisze . Powiem wam tak jak jestem na imprezie gdzie przewija sie poiwedzmy 500 studentek to jest 5 takich ktore pojda do lozka po jednej nocy albo nawet 3 lub 2 to tez zalezy od imprezy jaka jest i sytuacji. Dlatego to jest bardzo malo i naprawde trudno tez trafic na taka ale i czasem latwo , to wszytsko zalezy od sytuacji . I na koniec pozdrawiam was drogie i mile panie
a znasz wszystkie kobiety?
ja nie jestem miła
ale generalizujesz.
Nie znam wszystkich , ale mam kolezanki i wiem ze potrafia byc mile . a i jeszce gdybyscie nie byly mile to nie mialybyscie facetow nie mialybyscie przyjaciol a co najwazniejsze przyjaciolek plotkarek .
Tak na marginesie chialbym wiedziec o ile mozna ile masz lat aga2r
Jestem na drugim roku studiów.
Krzysio napisał/a:
I postarm sie pisac jak najabrdziej zrozumiale i logicznie
Nie wiem czy potrafisz
Krzysio napisał/a:
Kazda kobieta jest mila na pewno . Gdyby kobiety nie byly mile nie bylyby kobietami
hhhmmm cóż za sensowna wypowiedz. na poziomiem trzynastolatka.
Krzysio napisał/a:
Powiem wam tak jak jestem na imprezie gdzie przewija sie poiwedzmy 500 studentek
Ciekawe gdzie studjujesz ja nie wiem czy na wydziale mam tyle ludzi a Ty na jednej imprezie masz 500 panienak.
Już wiem od dziś w sprawach sercowych będziemy zwracać się do [b]Krzysia[b], skoro znasz tyle kobiet i znasz sie na nich tak dobrze to napewno jesteś Bżyszczem kobiet,Pogromcą kobiecych serc, czyż nie?
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Mozna miec 25 lat i byc na drugim roku studiow wiec na to wychodzi ze inteligencja tez nie grzeszysz .
aga2r napisał/a:
Ciekawe gdzie studjujesz ja nie wiem czy na wydziale mam tyle ludzi a Ty na jednej imprezie masz 500 panienak.
Już wiem od dziś w sprawach sercowych będziemy zwracać się do [b]Krzysia[b], skoro znasz tyle kobiet i znasz sie na nich tak dobrze to na pewno jesteś Bżyszczem kobiet,Pogromcą kobiecych serc, czyż nie?
Tak jak napisalem powyzej ale oczywiscie nie przeczytalas moze masz wade wzroku albo niewiem cos z oczami u mnie na roku jest 120 osob z czego 90 to kobiety wiec sobie pomnoz to razy 5 o jesli potrafisz . a to jest tylko jeden kierunek .
Zanim cos napiszesz to przeczytaj uwaznie wszystkie posty i sie gleboko zastanow i przemysl to zanim napiszesz .
Wysłany: 08-09-2007, 10:24
Tak, kobieta jest łatwa i jest dziwką, gdy idzie do łóżka na imprezie zaś facet w tej samej sytuacji to bonzo, któremu należy się cześć i chwała.
To kobieta jest wszystkiemu winna Bo prawdziwy facet to zwierzę, nie umie pohamować swojej żądzy.
Mozna miec 25 lat i byc na drugim roku studiow wiec na to wychodzi ze inteligencja tez nie grzeszysz .
Co ma jedno do drugiego???
Wyjasnij mi gdzie jest korelacja miedzy tym, ze dziewczyna pisze ze jest na drugim roku studiow a tym czy jest inteligenta bo jakos mam problem by sie jej dopatrzyc..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum