Ja już wole zostawić telefon w domy, zeby go nie zgubić
Ja zawsze mam przy sobie. Po to są telefony komórkowe, by móc się skontaktować w każdej chwili i w każdym miejscu.
Pieniędzy też nie masz nigdy przy sobie, żeby ich przypadkiem nie zgubić?
Imię: olek
Wysłany: 20-06-2007, 19:12
Nie wykręcam żadnych numerów rodzicom. Informuje kiedy wychodzę i o której mniej wiecej wrócę. Zwykle +/- mam z 1,5 godziny poślizgu, ale oni sa na to zawsze przygotowani.
Na jakieś "większe wyjścia" nie biorę zwykle telefonu, karty banomatowej. Tylko niezbędną kasę. Jestem straszna zapominalska. W.w rzeczy zgubiam już z 5 razy minimum ~~.
Imię: olek
Wysłany: 20-06-2007, 19:34
darn napisał/a:
Kurcze, dla mnie to dziwne. Nigdy nie mówię rodzicom gdzie jestem, o której wrócę. Może dlatego, że mieszkam w wiosce, a dokładniej małym mieście?
Dlaczego dziwne? Wolę im naświetlić to, gdzie będę, niż potem wysłuchiwać telefonów do moich znajomych, typu "Cześć, jest tam Ola może? Hihi haha, a jak się bawicie? Dużo tam was? Rodzice x wiedzą że jest impreza? Haha hihi...yyy to tego, pa kluseczki, dobrej zabawy".
Btw. też mieszkam w małym mieście.
Dlaczego dziwne? Wolę im naświetlić to, gdzie będę, niż potem wysłuchiwać telefonów do moich znajomych, typu "Cześć, jest tam Ola może? Hihi haha, a jak się bawicie? Dużo tam was? Rodzice x wiedzą że jest impreza? Haha hihi...yyy to tego, pa kluseczki, dobrej zabawy".
Btw. też mieszkam w małym mieście.
To już wiem dlaczego swoim nie mówię, bo mnie nie sprawdzają
ja p*******,koles ty masz naprawde 20 lat?? śmiech na sali
weś się nie odzywaj małolato, każdy rodzic by się niepokoił żeby syna lub córki nie było w domu o 2 w nocy, to był wtorek więc na imrezy we wtorki nie chodzę, co niby innego miałem o tej godzinie robić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum