rockowyTede? pod sam koniec tego "utworu" pokazał co umie. może powinien zmienić styl śpiewania? który Tede wam się bardziej podoba i czy w ogóle za nim przepadacie? osobiście do mnie nie trafia jego muza
Jakoś nigdy nie lubiłam Tedego. W tej "rockowej" wersji też mi się nie podoba. Ani to śmieszne nie było, ani przyjazne dla ucha. Może dlatego, że tej piosenki w oryginale też nie lubię.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
a mnie się tam podoba łehehe
ale niech tede nie śpiewa juz wole jak rapuje
tę piosenke lubie w orginale:}
najbardziej Lubie :
Jakby miało nie być
pare jest fajnych aczkolwiek on czasem o takich gównach za przeproszeniem spiewa ze się słuchać nie chce :}
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 24-06-2007, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum