Imię: Anna
Wysłany: 16-08-2007, 10:38
Wentz=)) napisał/a:
To skocz do jakiejś kafejki w mieście
hehe, no tym lepiej
nie no, przez telefon też jest ciekawie...
z soboty na niedzielę zawsze rozmawiamy całą noc, jak czasem zejdzie nam na takie tematy to tym się kończy
Wysłany: 16-08-2007, 12:57
Mój by się nie zgodził, gdyby ktoś nas zobaczył, a raczej mnie, to by chyba za to zabił. Tylko on ma prawo.
Dlatego kiepski pomysł to webcam, łatwo takie rzeczy można podglądać
Wysłany: 16-08-2007, 13:04
Ależ tu nie chodzi o pomieszczenie tylko o komputer.
No rozmowy telefonicznie też można podsłuchiwać teoretycznie, no ale przynajmniej Cię nikt nie zobaczy. Chyba nikt by nie chciał, by go ktoś zobaczył w takiej sytuacji.
Imię: Ewa
Wysłany: 28-08-2007, 11:32
masturbowalam sie z moim kochaniem będąc w tym samym pomieszczeniu lecz na dwóch roznych koncach. Masturbowalam sie razem bedąc oddalona o okolo góra 10 km od siebie. Jak rowniez bylo tak zesmy sie masturbowaly nawzajem w jednym lozku - ona mnie ja ją booskkko
Effka, to musiało być ciekawe doświadczenie. Muszę przyznać, że nomen omen podniecają to, kiedy dwie kobiety zaspokajają wzajemnie swoje rządzę. Jak by nie było, to kobieta zna najlepiej własne ciało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum