Wysłany: 21-10-2003, 21:54
oj tutak to moge naprawde bardzo dlugo na ten temat pisac cs 1.5 a 1.6 rozni sie wygladem cenami broni wygladem broni jest boska tarcza (mi sie podoba) lepsza grafa wszystko jest ok wg mnie w 1.6 a podobno za pare tygodni ma wyjsc znow nowy cs juz pracuja nad nim to nie wiem jaki byl sens wypuscic 1.6 jak za pare tyg ma byc znow cos nowszego lepszego chyba ze to bedzie jakis mod na 1.6 czas pokaze obadamy zagramy i skomentujemy
Nokiaaa [Usunięty]
Wysłany: 22-10-2003, 13:07
Hehe Ostatnio czytałam "Molly Moon" - dla mnie odlotowa ksiażka =)
Polecam też cała serię "Szkoły przy cmentarzu" też swietne =)
Ja tam nienawidze czytać ksi±żek jak mamy cos przeczytać to mi się robi niedobrze, a sam to do nich nie sięgam, chyba, że cos zwiazane z komputerami Tak to zawsze jakies streszczenie.....
No to Kogi tak jak ja Charming Ty teraz studia, to ja mniej wiecej wiem co musisz czytac, moja mama tez studiuje O jezu co to sa za ksiazki, i trzeba 4 ksiazki przeczytac w miesiac i to w dodatku takie nudy.
Ja jak widzę, że Charming wkówa 5-6 ksiażek na blachę słowo w słowo, to się cieszę, że mam tylko tyle do nauki, ale nie zniechęci mnie to i pójdę na studia.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Znak zodiaku:
Matyas [Usunięty]
Wysłany: 24-10-2003, 17:14
Nie to ja napewno pojde na
studia, chocby nie wiem co, bo akurat zamiatanie ulicy by mnie nie uszczesliwilo
Widze, że panowie maja poważne marzenie no i sa ambitni, mam nadzieję, że ja też gdzies będę studiował, bo moim marzeniem też nie jest zamiatanie ulic A tak poza tym to życze wam tego abyscie się dostali na studia i je skończyli i mieli jak najlepsza prace.
_________________ KoGi
Znak zodiaku:
Matyas [Usunięty]
Wysłany: 24-10-2003, 19:13
Moja mama wlasnie dzisiaj ukonczyla studia magisterskie Nie wiem jak jej sie udalo ale dostala 5 Ja bede sie staral dostac na studia ale jeszcze kupe lat przedemna, a tak pozatym zycze Ci tego samego co Ty mi i reszscie, abys sie dostal na studia i ukonczyl je z dobrym rezultatem.
Nokiaaa [Usunięty]
Wysłany: 25-10-2003, 13:46
Dla mnie dostać się na studia to połowa sukcesu.
Żeby póĽniej mieć bardzo dobrze płatn± pracę - to już będzie sukces
Ja już teraz dbam o swoj± przyszłosć - nieĽle zakuwam w szkole (ale nie wychodzi ) i uczę się dwóch języków (niemiecki i angielski)
Muszę Cię troszeczkę Nokiooo wyprowadzić z błędu - dostać sie na studia to nie sukces - ukończyć je to jest naprewdę wielki sukces.
Ze 100% przyjętych na studia, ok. 20-30% je kończy życzę powodzenia w kuciu a efekty będa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum