Właśnie się zastanawiam czy bardzo się wścieknie, że mu robię reklamę. ;p
pewnie w ogóle
bożesz ale ja nie wiedzilam że z niego tka cassanowaa
szok
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Mam chyba małe A.
Nie przeszkadza mi to.
Dobrze się z tym czuję.
Jak ktoś będzie mnie kochał to nie będzie się mi patrzał w cycki.
Dobrze, że w ogóle coś mam, mogło byc przecież gorzej.
Nie wiem po co sobie robic kompleksy, cycki nie są pepkiem świata.
Co do pytania wydaje mi się, że rosną przez ok. 3,4 lata, nie ejstem jednak pewna.
Mam chyba małe A.
Nie przeszkadza mi to.
Dobrze się z tym czuję.
Jak ktoś będzie mnie kochał to nie będzie się mi patrzał w cycki.
no tak jak bedzie kochał to cycki beda bez znaczenia ale ja ogólnie zazdrosz etakim co moga sobie nosić takie fajne bluzki a ja w nich jak ciele wyglądam:P
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
kur** większych zmartwień nie macie? Proponuje temat w który dzień tygodnia zaczyna się Wam okres
Ty siedz cicho cycaty nie jesteś nie masz problemu ;P
ale temat ciekawy mozę załóż?:>
Imię: Anna
Wysłany: 06-08-2007, 23:05
Schiza009 napisał/a:
cycki nie są pepkiem
hehe
Caroolynka napisał/a:
NAturalne najlepsze a nie sztuczne
no ba
Ja mam takie B, które już się wydawało, że będzie C, ale przestało rosnąć i dobrze, C już ciut za duże. Tak mi odpowiada No ale gdyby w ogóle to było takie istotne... A wcale nie jest
Cytat:
bożesz ale ja nie wiedzilam że z niego tka cassanowaa
szok
A widzisz... świetny chłopak. Mówię to świadomie, zupełnie.
łee tyle ich ma to sobie niech harem stworzy
nie bo on tam bedzie mieć duzo kochanek..
Schiza009 napisał/a:
master_snake napisał/a:
Proponuje temat w który dzień tygodnia zaczyna się Wam okres
Świetne.
Fenomenalne.
Dlaczego nikt jeszcze nie załozył tematu typu: Kiedy macie okres, pod koniec miesiąca, na początku czy w środku?
mówie zeby zalożył
Schiza009 napisał/a:
Ja nie zazdroszczę.
Ładnie wyglądam w łądnych bluzkach bo jestem szczupła i nie narzekam.
nmo ja tyż ale niektórre zazdrosze..
kamasutra napisał/a:
cycaty nie jesteś nie masz problemu
Jakie takie tam mam Tylko bez głupich docinek bo wiadomo o co chodzi
no tak ale nie masz problemow jak baba..
Ty idz dyskutuj o rozmiarach penisów a nie naszymi cyckami:)
ja z kolei mam takie pytanie. ostatnio koleżanka mi powiedziała, że jej babcia twierdzi, że mleko jest dobre na piersi. Ujędrnia czy cuś xD czy to prawda? ; p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
ja z kolei mam takie pytanie. ostatnio koleżanka mi powiedziała, że jej babcia twierdzi, że mleko jest dobre na piersi. Ujędrnia czy cuś xD czy to prawda? ; p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum