Ja mam 14 lat i tylko 150 cm wzrostu. Nie rosną mi jeszcze piersi i wogóle nie dorastam. Boję się że juz tak zostanie:(:( Bardzo się wyróżniam od innych dziewczyn. Co mam zrobić?? pomóżcie
Ja aktualnie mam prawie 18 lat i tylko 158cm. Jestem niska, ale jakoś nie narzekam z tego powodu. Da się do tego przyzwyczaić.
Cierpię bardziej z powodu moich piersi. Są ogromne. Już mi D jest za mały. Mam nadzieję, że jak schudnę to będę miała chociaż D o C już nie wspomnę.
alisa, a może wystarczy dobrze dobrany biustonosz? On naprawdę możesz zdziałać cuda. Ja w D się w życiu nie zmieszczę, nawet z obwodem 85 (chodzi mi o miskę, bo obwód mogłabym sobie wtedy zawiązać w kokardkę), a nie uważam moich piersi za ogromne. Kiedyś miałam kompleksy, ale minęły, gdy wreszcie biust wrócił na swoje miejsce (przestał "wylewać się" z misek).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum