0.o Haha uwaliłaś mnie tym na kolana. Prawdę mówiąc nie przypominają pomarańcz. xD.
a co:D? oj to chyba na inna osobe spojrzałam kurde lornetka mi nie dziala
Cytat:
to co ja mam zorbić z moim wklęsym A:(?
.
Cytat:
Wyszepcz, żeby urósł. Może pomoże. ;p.
wątpiee to strasznee
Cytat:
ale ja nie chce Alearana, tzn nie wie a gdzie on mieszka:D?
.
Cytat:
W okolicach stolicy.
kuzwa tak daleko
**MJ** Też masz B >
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Czemu narzekacie na miseczkę B ? Ja mam B i nie narzekam w ogóle. Przynajmniej w 'podeszłym' wieku nie beda nam wisiały
To One narzekają!
tzn ja też ale ja mam mniejsze..
wiecie co ja tak sobie myśle jakby tak nasi forumowi koledzy dali nam na składke to na nas 3 akurat by wyslżo i byśmy miały piekne operacyjnie zrobione piersi
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Ano.. bo mi to się marzy miseczka C. ;p Jakbym miała C to naprawdę byłabym zadowolona. Kiedyś zresztą miałam, ale nagle schudłam i piersi nagle dziwnie małe się zrobiły. ;p
Cytat:
Nie wiem co przypominają, ale na pewno nie pomarańcze. Nie są kuliste. ;p
wiecie co ja tak sobie myśle jakby tak nasi forumowi koledzy dali nam na składke to na nas 3 akurat by wyslżo i byśmy miały piekne operacyjnie zrobione piersi
Ale sztuczne są paskudne. Taki dziwny kształt mają i się ruszają niekontrolowanie. ;p
Ano.. bo mi to się marzy miseczka C. ;p Jakbym miała C to naprawdę byłabym zadowolona. Kiedyś zresztą miałam, ale nagle schudłam i piersi nagle dziwnie małe się zrobiły. ;p.
za dużo Ci się marzy ja bym chciała duże B
Cytat:
.
Cytat:
Nie wiem co przypominają, ale na pewno nie pomarańcze. Nie są kuliste. ;p.
no nic zepsuła sie napewno.. to daj zdjęcie hehe
Cytat:
kuzwa tak daleko
.
Cytat:
Miłość wszystko pokona. Warto spróbować.
Nie bo ja nie jestem w jego typie,on chyba taki cichutki ;(
no dobra to sztucznym mówimy NIE!
dkf napisał/a:
A ja mam A i też nie mam zamiaru narzekać .
no nie mów:D?
mi się zawsze ywdaje ze faceci na cycki patrza:P
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 06-08-2007, 22:17, w całości zmieniany 2 razy
a takiego ja duzego nie potrzebuje bo bym się złamała:P
Cytat:
no nic zepsuła sie na pewno.. to daj zdjęcie hehe
Cytat:
Lubię udawać niedostępną, więc póki co - nie dam. ;p
łeee... ide płakac w kąt:(
Cytat:
Nie bo ja nie jestem w jego typie,on chyba taki cichutki ;(
Cytat:
Co w nie jego typie? Głupiaś! ;p W jego typie, na pewno. Nie jest cichutki, to tylko takie pierwsze wrażenie. A poza tym cicha woda brzegi rwie. ;p
hehe no wlansie nie wiem czy to mój typ
Cytat:
mi się zawsze ywdaje ze faceci na cycki patrza:P
Cytat:
Bo patrzą z tym, że nie wszyscy lubią duże. Są wyjątki lubiące małe - pasujące do dłoni podobno. ;p
łoo boje to nawet się nie mieszcza sa tak małe hehehe
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 06-08-2007, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie martw się, z takim ciężarem jeszcze sobie byś chyba poradziła. ;p
za mało warze;/
miyako napisał/a:
Chusteczka Velvet? ;p
mozesz dac:)
miyako napisał/a:
Myślę, że on jest takim typem, że każda na niego poleci. ;p
taa?:>
to ile On ich mial och to casanowa:)
miyako napisał/a:
No no .. nie przesadzaj. Coś tam zawsze się znajdzie. ;p
no kiwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum