No jasne. Ładny biustonosz można kupic nawet za 40 zł.
Heh, niestety nie masz racji. Jak ma się większy rozmiar, to albo kupi się droższy stanik, albo żaden (nie każda firma produkuje większe rozmiary). Chociaż to 150 zł to bardzo przesadzona cena (za tyle w Avocado można kupić jakieś cudo!). Ja mam na sobie śliczny biustonosz za 70 zł (firmy Gaia).
mania_k, polecam poszukać sklepów internetowych z tańszymi biustonoszami (chociażby wspomnianej Gai, tylko tam troszkę drożej jest niż w sklepach stacjonarnych). I ponownie zapraszam na forum, do którego linka podałam wcześniej. Tam miłe panie pomogą dobrać dobry rozmiar i polecą najlepsze sklepy z bielizną
Ostatnio zmieniony przez Aorie 19-08-2007, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
z D też nie miałam większego problemu, tylko wybór był mniejszy. Ja nie uważam, żebym miała jakieś niesamowicie duże piersi Z resztą zapraszam tutaj: http://stanikomania.pl/ Biust 9-ty to 70FF. Chyba nie jest jakiś ogromny?
No jasne. Ładny biustonosz można kupic nawet za 40 zł.
Heh, niestety nie masz racji. Jak ma się większy rozmiar, to albo kupi się droższy stanik, albo żaden (nie każda firma produkuje większe rozmiary). Chociaż to 150 zł to bardzo przesadzona cena (za tyle w Avocado można kupić jakieś cudo!). Ja mam na sobie śliczny biustonosz za 70 zł (firmy Gaia).
mania_k, polecam poszukać sklepów internetowych z tańszymi biustonoszami (chociażby wspomnianej Gai, tylko tam troszkę drożej jest niż w sklepach stacjonarnych). I ponownie zapraszam na forum, do którego linka podałam wcześniej. Tam miłe panie pomogą dobrać dobry rozmiar i polecą najlepsze sklepy z bielizną
Jesli masz duzy rozmiar stanika to nie ma szans aby zamowic go drogo internetowa. Buistonosz w przypadku duzych rozmiarow musi byc idealnie dopasowany inaczej bardzo szybko poczujesz jego wage na swoich ramionach i zaczniesz sie gorbic (wiem cos o tym)
wiem napewno ze nie kupie sobie biustonosza za 50, nie ma szans.
_________________ Cały cel nauki polega na świadomym zdobyciu tego, co młodość otrzymuje darmo.
Nie wiem czy dobzre patrzę ale jeśli dobrze, to na az taki wielki nie wygląda.
jakies dziwne te zdjęcia..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Jesli masz duzy rozmiar stanika to nie ma szans aby zamowic go drogo internetowa. Buistonosz w przypadku duzych rozmiarow musi byc idealnie dopasowany inaczej bardzo szybko poczujesz jego wage na swoich ramionach i zaczniesz sie gorbic (wiem cos o tym)
Jeśli wiesz jaki masz rozmiar, to nie powinno być problemów. A sklepy internetowe pozwalają wymienić towar na inny, lub oddać go, jeśli nie pasuje. Żaden problem...
[ Dodano: 21-08-2007, 13:27 ]
Schiza009 napisał/a:
Nie wiem czy dobzre patrzę ale jeśli dobrze, to na az taki wielki nie wygląda.
Ano właśnie, bo on aż tak wielki nie jest. Możesz też zerknąć na "biust ósmy" (kolumna po prawo) - nieduży biust nie zawsze oznacza A
Do sklepu z bielizną przychodzi dziewczyna z małym biustem, odsłania koszulę i pyta:
Czy macie coś na to?
Sprzedawca spojrzał i odpowiada:
A próbowała pani Clearasil?
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Do sklepu z bielizną przychodzi dziewczyna z małym biustem, odsłania koszulę i pyta:
Czy macie coś na to?
shit.. dobre Jak dobrze że nie mam takich problemów . Mam "w sam raz" Bardziej duże niż małe błehehe
Schiza009 napisał/a:
Dla mnie C jest duże, co dopiero D!
No to jednak mam duże
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
Czy macie coś na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum