Żelowa
Zaleta: Z tego samego województwa co ja
Wada: Niestety mało kojarze, chociaż ma więcej postów ode mnie. A może to ja ostatnio za rzadko bywam
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
zaleta: ma psa rasy którą uwielbiam , wydaje się optymistycznie nastawioną do życia osobą, szczęśliwie zakochana
wada: podobają jej się długie włosy u facetów
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
zalety: podobają mi się jej włosy, kiedyś nie do końca darzyłam sympatią teraz to się zmieniło( a moze ja sama się zmieniłam), doradzić umie i chyba wysłuchać, jest sobą.
wady: klnie jak szewc ;P
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Zaleta: Uprzejma dla wszystkich, znaczy się, że chyba optymistycznie podchodzi do ludzi i nie skreśla ich od początku.
Wada: Lubi rap i hip hop. A, i nosi te wielkie męskie buty na swych drobnych stopach. ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum