Z jakimś zespołem na "r" Beznadzieja totalna :? Mam nadzieje że ich też pokahontaz zjedzie
Tatu?:D ciekawe skąd ty to wzięłaś? (imienia sobie nie wybierałam )
Imię: ada
Wysłany: 31-10-2005, 17:32
secret napisał/a:
Z jakimś zespołem na "r" Beznadzieja totalna :? Mam nadzieje że ich też pokahontaz zjedzie
Tatu? ciekawe skąd ty to wzięłaś? (imienia sobie nie wybierałam )
imie ładne ale miałaś Julie Wołkową pod nikiem
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
Jak dla mnie hańba polskiej sceny - tak, przyznajmy to szczerze - hiphopowej. Widzisz, adunia15, nie obraź się, to moje subiektywne odczucia (choć zapewne wiele osób podziela), ale zespół verba można zaliczyć do gatunku hiphop tylko ze względu na to, że przypomina to troche rap. Cóż, taka prawda.
adunia15 napisał/a:
miekki, ale niekomerpujmy rap
Hm, niekomercyjny??? buhahaha... sorry, ale verba jest przecież max komercyjna! Komercyjny znaczy nastawiony na zysk tylko i wyłącznie. Śmiem przypuszczać, że Ty, droga Aduniu, że masz tyle pojęcia o hiphopie co o verbie. Prawda?
Gwoli ścisłości: nie mam nic do ludzi, którzy verby słuchają, lubią to - ok, ale na litość Boską, nie kalajcie imienia rapu, bo pojęcia o nim nie macie! Nazywajmy rzeczy po imieniu: grammatik, hemp gru, kasta, ostr = hiphop; verba, 18l, doniu = komercyjny pseudorap, czyli... pop.
Tyle
Pokój
jestem z miasta z którego chłopaczki pochodzą..
słyszałam wiele,od naszych lokalnych raperów,ze kiedys byli okay
no ale... dali sie sprzedac;)
pamiętam sytuacje,jak juz po ,,sukcesie" przyjechali do pilskiego klubu (nie na koncert,ot tak-pobawic sie..)
nie chciałabys widziec jak ich traktowali..ich byli ,,ziomkowie":P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum