Imię: Nieważne:P
Wysłany: 29-08-2005, 22:08
moje to:
Memento Mori -Kamelot(gothic -moj ulubiony typ metalu)
Nothing Else Matters -Metallica(rock...dokladniej ballada rockowa )
wiele innych utworow ,ktorych nie chce mi sie wymieniac
(kapel tj. Metallica ,Soad ,Behemoth ,Nirvana ,Apocaliptica ,Sepultura ,Slipknot itd...itp... -metal)
moja ulubiona hmm.. jest ich cale mnostwo!!
No ale jedne z bardziej lubianych
korn - did my time
slipknot - duality
metallica - master of puppets
rammstein - rein raus
system of a down - innervision
hehe metal w ogole jest moją ULUBIONĄ rzeczą na świecie
Imię: Telewizor
Wysłany: 03-09-2005, 18:29
fantasmagoria napisał/a:
moja ulubiona hmm.. jest ich cale mnostwo!!
No ale jedne z bardziej lubianych
korn - did my time
slipknot - duality
metallica - master of puppets
rammstein - rein raus
system of a down - innervision
hehe metal w ogole jest moją ULUBIONĄ rzeczą na świecie
Mam małe pytanko, słuchasz czegoś innego prócz Nu-Metalu? pomijając Metallice.
no co poza Tym czyms co wymienilam to slucham wiele innych zespolow np. Vader Behemoth craddle of filth dimmu borgir megateth nie chce mi sie wiecej wymieniac ale poza tym to wiecej black metalu a pozatym to slipknot to nie jest nu metal i ramm tez nie i soad tez nie!!!! kurde wy Tylko potraficie krytykowac ja nie krytykuje nikogo za muzyke ktorej slucha
Imię: Telewizor
Wysłany: 04-09-2005, 17:26
fantasmagoria napisał/a:
no co poza Tym czyms co wymienilam to slucham wiele innych zespolow np. Vader Behemoth craddle of filth dimmu borgir megateth nie chce mi sie wiecej wymieniac ale poza tym to wiecej black metalu a pozatym to slipknot to nie jest nu metal i ramm tez nie i soad tez nie!!!! kurde wy Tylko potraficie krytykowac ja nie krytykuje nikogo za muzyke ktorej slucha
Nie wiem, tak spytałem, bo uważasz się za metalówę, a wypisałaś kapele mało z metalem związane, myślałem że wypiszesz coś pokroju - Katatonia,Slayer,Kreator. IMHO z Cradle of Filth taki metal jak z Britney rock, ale to tylko moje zdanie, Blacka nie lubię zbytnio, Megadeth to prawdziwie porządna metalowa łupanka, szczególnie "Rust in peace" Może i Slipknot, odbiega od Nu-metalu, bo gra trochę mocniej niż kapele nu-metalowe, ale SOAD... nie wiem sam co oni grają, jednak najłatwiej mi ich pod Nu-metal podczepić. Reasumując chodziło mi o to że masa ludzi, uważa się za metali, znając tylko te kapele z telewizji, i nic więcej prócz tego, a gdzie u was miejsce na klasykę? ;( Black Sabbath, Led Zeppelin... ;/ nie żebym tu jakoś miał wszystkich nawracać na siłe, ale chciałbym uświadomić ludzi o tym że to te kapele zapoczątkowały taką muzykę.
Znak zodiaku:
Kamil90 [Usunięty]
Wysłany: 04-09-2005, 19:18
oj są różne
Rammstein- Du Hast
Slipknot- People=Shit ,The Blister Exsists (odlot )
Pitchshifter-Eight Days
Green Day - Wake me up when september ends
Mi tam bardziej pasi Lookaway (z tej samej płytki, "Roots" o ile sie nie myle). Aha, nie pisze sie "Ratamaha", tylko"Ratamahatta"...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum