Ludzie normalnie rodzice robia mi co jakis czas testy na mocz, zebym nie bakal i slyszalem ze mozna je oszukac czy ktos wie jak? Jezeli tak to prosze o to zeby napisal jak to sie robi, zeby nie wykazalo thc?! Blagam juz mi odbija nawet choroba mnie zlapala...
_________________ Wypatruj dobrych chwil w życiu, nie narzekaj na pogodę, ciesz się każdą drobnostką i wykorzystuj każdy pretekst, by się pośmiać. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na życie. Jeśli uwierzysz, że życie może być piękne i satysfakcjonujące - takie się stanie.
Mi robią co tydzień... ale jest na to rada. Wycwaniłem się i pije ogromne ilości wody. Wiadomo, że żeby nie pęknąć muszę to wypocić. Do tego mam rowerek. Po 2 godziny dziennie na trialowym voyage'u po mieście i jest OK. Już mi nawet kuratorem nie grożą...
PS.{sekret jest taki, żeby sobie nerki wyczyścić}
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
ale to nic nie da bo jak robią ci test np co 3 dni a ty bakasz w każdy dzień to nie ma ch**a na test.
Moja rada (jest chyba troszkę głupia ale to nic) - Nie bakaj przez chwilę aż będziesz czysty; nasikaj sobie gdzieś [ chodzi mi o jakiś pojemnik ] i schowaj go do czasu aż każą ci oddać trochę moczu; a wtedy zrób małą zamianę
Hehe dobra dzieki, ale ja mam inaczej rada ikara chyba lepsza bo...
zawsze jak zbakam mama podejrzewa i jak jest pozno to mi robi z rana testy, a jak jeszcze dosc wczesnie to mi odrazu daje pojemnik . w kazdym razie dzia za rady i czekam na nastepne! moze trafia sie lepsze .
_________________ Wypatruj dobrych chwil w życiu, nie narzekaj na pogodę, ciesz się każdą drobnostką i wykorzystuj każdy pretekst, by się pośmiać. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na życie. Jeśli uwierzysz, że życie może być piękne i satysfakcjonujące - takie się stanie.
Jak macie takie glupoty mi tu pisac to lepiej nawet nie wchodzcie...tylko mnie dobijacie swoja glupota...
Jak macie takie glupoty mi tu pisac to lepiej nawet nie wchodzcie...tylko mnie dobijacie swoja glupota...
a ty jestes akurat najmadrzejszy, dorosly czlowieczek z Ciebie ktory zna wszystkie problemy dnia codziennego. To jest forum i kazdy jesli ma ochote na napisanie tego to niech pisze, zyjemy w takich czasach. Nie pasuje Ci to wypad na Ukraine czy w jakies podobne miejsca gdzie jak powiesz cos nie tak jak powinno byc to pojdziesz do wiezienia.
a ty jestes akurat najmadrzejszy, dorosly czlowieczek z Ciebie ktory zna wszystkie problemy dnia codziennego.
Normalnie dopiero to zauwazyles? Czy ja pisalem ze jestem najmadrzejszy?
NatUrAl_BoY napisał/a:
To jest forum i kazdy jesli ma ochote na napisanie tego to niech pisze,
Ta no co ty!
NatUrAl_BoY napisał/a:
zyjemy w takich czasach.
Ze nie trudno o kose w zebra
NatUrAl_BoY napisał/a:
Nie pasuje Ci to wypad na Ukraine czy w jakies podobne miejsca
Do dziadkowego pochodzenia? A po co tam mam jechac? Zeby mi polacy placili za zabicie kogos? I nie da sie wyjechac w miejsca chyba
NatUrAl_BoY napisał/a:
gdzie jak powiesz cos nie tak jak powinno byc to pojdziesz do wiezienia.
Zalezy zalezy,zalezy...
Nie ladnie mi tu wypisywac glupoty chcesz klapsa? To chyba normalne ze gdyby w gre wchodzil koniec z jaraniem nie zakladalbym tego topa...
heh robi sie OT...
No wiec ma ktos pomysly?
Najlepsza zasadą na to jest bardzo dużo kwasów, miedzy innymi przed testami pij kwasek cytrynowy lub zjedz cytryne. 100% efektu że Ci tego nie wykryją. A pozatym to nie palcie tego świństwa.
DZIEKI DZIEKI I JESZCZE RAZ DZIEKI! czekam na dalsze propozycje
Kup sobie Visine... działa i to bardzo dobrze na czerwone oczka. A co do picia płynów to nie daj sobie wkręcić bajki o tym, że piwo lepsze do wody czy soków
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Co to krople do oczu?
Ta nawet jezeli to w tym sek ze mama zawsze wyczuje jak bakalem i na drugi dzien test...choc sie zastanawiam i wkoncu wykombinuje tak ze bede bakal. Moze nie codzien ale co jakis czas napewno .
A co do browara to wim.
mi naszcescie nie robia.. ale kumplowi rabai ciagle ... i on zawsze pije duzo wody a oprocz tego kup[il sobie tusspict i udaje ze go gardlo boli .. syriop zawiera efidryne wiec ajk muz wykazuje zle cos mam w moczu zgania na syrop( oja a od tego syropku to jak sie robi w lowce niom... starsznie ... hihi tylko pamietajcie nighdt calej na arz bio moze wam serucho wysiasc )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum