Ja właśnie tego nie wciągałem ale słyszałem że jest dobre
Za to mój kumpel ma 2/3 tabak które są na polskim rynku i wszystkich od niego próbowałem
_________________ Xel-Patriota
Wita
Znak zodiaku:
NiKa [Usunięty]
Wysłany: 14-11-2005, 20:25
Mam red bulla ale zadko wciągam bo po nim mi sie strasznie kreci w głowie kiedyś na przerwie w sql sobiew wciągnełysmy i mialysmy niezły odjazd. Ustać nie umiałysmy
Ja tam sobię lubię strzelić ścieżkę z tabaki. Reakcja łsńcuchowa działa a ja turlam się po podłodzę i kicham .
Ja brałem tabaczkę dla smaczku Przyznam szczerze, że nigdy mi się po niej nie udało kichnąć Nie raz lubię sobie wciągnąć odrobinkę, ale tylko dla smaczku
Ja tam sobię lubię strzelić ścieżkę z tabaki. Reakcja łsńcuchowa działa a ja turlam się po podłodzę i kicham .
Ja tam lubię sobie czasem strzelić ścieżkę ale nie tabaki tylko ścierwa i wtedy zaczyna się reakcja i to taka że hoho
Żwirek_ [Usunięty]
Wysłany: 27-01-2006, 23:18
Nie rozumiem komantarzy typu "co to daje?". Sa 2 grupy ludzi, ktorzy wciagaja tabake. Pierwsza to osoby, ktore sypia metrowe sciezki, wciagaja je przez rure, nastepnie ledwo sie trzymaja na nogach, mowia jaka maja faze itd. Zazwyczaj niuchaja Red Bulla, poniewaz jest a)tani, b)ogolnodostepny, c)najwazniejsze-MOCNY. Druga grupe stanowia ludzie, ktorzy snuffuja (wciagaja) dla samego aromatu, chwili odprezenia i przyjemnosci. Przedstawiciele 2 grupy zazwyczaj szukaja nowych tabak, czasami slono za nie placac. Nalezy rowniez wspomniec, ze tabaka nie jest wymyslem XX wieku, lecz bardzo stara uzywka, o dlugiej historii.
Dla mnie to jest gówno nie dość, ze nic się po tym nie ma to gorzej truje niż palenie papierosów.
Znak zodiaku:
Żwirek_ [Usunięty]
Wysłany: 28-01-2006, 19:02
Embi napisał/a:
Dla mnie to jest gówno nie dość, ze nic się po tym nie ma to gorzej truje niż palenie papierosów.
Embi... Jesli sie spodziewales, ze po zazyciu tabaki, ktora jest WYROBEM TYTONIOWYM bedziesz mial faze jak po marihuanie, to nic dziwnego, ze masz takie a nie inne zdanie na ten temat. Tabaka cos daje, a mianowicie aromat w nosie, oraz przeczyszcza drogi oddechowe. Co do Twojego drugiego zdania... Pier*** glupoty. Nigdzie nie udowodniono, ze tabaka powoduje raka. Tabaka moze szkodzic zdrowiu, np. jesli ktos napier*** metrowe sciechy najmocniejszej tabaki co 15 minut, to moze miec pewnosc, ze jego sluzowka zostanie zniszczona. Natomiast, jesli ktos racjonalnie snuffa, nie ma sie czego obawiac. Palenie papierosow wywoluje szereg chorob, na czele z rakiem. Jesli palenie papierosow wywoluj raka, zawaly serca, wylewy krwi do mozgu, zas zazywanie tabaki nie powoduje ww. rzeczy, to co jest bardziej szkodliwe? Jeb*** sie w leb, zamiast pier*** 3 po 3.
Embi... Jesli sie spodziewales, ze po zazyciu tabaki, ktora jest WYROBEM TYTONIOWYM bedziesz mial faze jak po marihuanie, to nic dziwnego, ze masz takie a nie inne zdanie na ten temat. Tabaka cos daje, a mianowicie aromat w nosie, oraz przeczyszcza drogi oddechowe. Co do Twojego drugiego zdania... Pier*** glupoty. Nigdzie nie udowodniono, ze tabaka powoduje raka. Tabaka moze szkodzic zdrowiu, np. jesli ktos napier*** metrowe sciechy najmocniejszej tabaki co 15 minut, to moze miec pewnosc, ze jego sluzowka zostanie zniszczona. Natomiast, jesli ktos racjonalnie snuffa, nie ma sie czego obawiac. Palenie papierosow wywoluje szereg chorob, na czele z rakiem. Jesli palenie papierosow wywoluj raka, zawaly serca, wylewy krwi do mozgu, zas zazywanie tabaki nie powoduje ww. rzeczy, to co jest bardziej szkodliwe? Jeb*** sie w leb, zamiast pier*** 3 po
Daruj sobie naukę o tabace synku. Wiem, co to za gówno i nie musisz mi tłumaczyć, nie ważne, jakie się uczucie ma po tym gdyż tylko matoł kupuje badziewie po to, aby w nochala wciągnąć.
Znak zodiaku:
Żwirek_ [Usunięty]
Wysłany: 29-01-2006, 13:59
Kretynie, rownie dobrze mozesz powiedziec, ze tylko matol kupuje cos zeby dym z tego do pluc wciagac. Tabaka sluzy takze celom leczniczym. Niejednokrotnie slyszalem o przypadkach, ze lekarze zalecali uzywanie tabaki w celu wzmocnienia sluzowki. Doszukujesz sie porownan tabaki z amfetamina, dzialan narkotycznych tabaki, wielkiej szkody zdrowotnej, zycze powodzenia. Jesli nie jestes czegos stu procentowo pewny to sie nie udzielaj. Masz jakies kompleksy? Moze wciagnales raz metr przez rurke i cos Ci sie stalo, stad Twoje zdanie?
Niepozdrawiam.
PS: pozatym nie "w nochala", lecz jak juz "do nochala".
Nie dośc, że agresywny, to jeszcze chamski - warn/Popiel
Imię: Nieważne:P
Wysłany: 30-01-2006, 15:50
ja tam nosze tabake zawsze przy sobie jakby mi nos zatkało...nie czuje żadnej przyjemności dodatkowej(poza uczuciem śwerzości i przetkaniem się na dłużej nosa)i używam tylko jak trzeba....a że wole już snuffać niż nosić 10 paczek chusteczek i co chwilę opuszczać towarzystwo by nos wydmuchać....POZDRO
Cytat:
Nie dośc, że agresywny, to jeszcze chamski - warn/Popiel
Mnie też jakoś nic po tym nie ma, używam czasami jako lekarstwo na rzadko zatkany nos...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Żwirek_ [Usunięty]
Wysłany: 30-01-2006, 18:27
Ludzie, takie jest wlasnie dzialanie tabaki! Ma aromatyzowac nos (uczucie swiezosci, ciekawy aromat), oraz go udrazniac. Nic wiecej!
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum