Imię: Jonny
Wysłany: 07-05-2008, 13:21 System of a Down
System of a Down – amerykański zespół muzyczny założony w 1995 roku w Glendale (Kalifornia), którego wszyscy członkowie pochodzą z Armenii. Grupa gra metal alternatywny z elementami ormiańskiego folku. Jednak to klasyfikowanie jest dla zespołu krzywdzące, więc ogół fanów jest zdania, że System gra swój własny, odrębny styl muzyczny o nazwie soil. Co myślicie o SOAD???
Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-05-2008, 14:54
Wydawało mi się, że już był taki temat, ale pewny nie jestem.
Żeby nie odstraszać nowych to zapytam delikatnie, bez przekleństw i wyzwisk:
Dlaczegóż, jeśli jesteś fanem/fanką owego zespołu, miast samemu coś napisać, kopiujesz opis z niesławnej wikipedii?
Kindermetalizmowi opartemu na wikipedii i mp3-jkach mówimy NIE!
A co do zespołu to słucham czasem, mam całą dyskografie (oryginalną) i jestem super.
Wysłany: 07-05-2008, 19:59
jakkolwiek napisał/a:
Jakiemu kindermetalizmowi? Soad to nie metal, więc nazwa jest nieadekwatna :*
Ale większość fanów postrzega to jako metal, to po pierwsze. A po drugie domyślam się założyciel tematu słucha również innych zespołów, które grają taką czy podobną muzykę i również opiera się na wikipedii. Mylę się?
Wysłany: 08-05-2008, 19:40
W takim razie zwracam honor. Źle Cię oceniłem, zmyliłeś mnie tą wikipedią.
oleszkowicz10 napisał/a:
A jakie piosenki lubisz najbardziej?
Większość z pierwszej płyty, kiedy mieli własny styl. W kolejnych nieco go zatracili i zaczęli grać coraz bardziej zwyczajnie. Nie mówię, że "Toxicity" czy "Steal This Album" są chujowe, ale są u mnie niżej niż "System of a Down". Z kolejnych dwóch cenie sobie najbardziej B.Y.O.B., reszta jest taka... pospolita. Ogólnie to słucham SOADu rzadziej niż dawniej.
Wysłany: 08-05-2008, 19:57
oleszkowicz10 napisał/a:
i jak już to zmyliłAŚ
Byś zaznaczyła płeć, by było jasne wszystko.
oleszkowicz10 napisał/a:
To jakich zespołów słuchasz???
Kat, Slayer, Rammstein, Manson, Acid Drinkers, czasem Behemoth, Bathory, DevilDriver. Wszystkiego staram się posłuchać, bo w każdej muzyce znalazłem coś co by mi się podobało.
Lubie sobie posluchac systema. Szczegolnie piosenki toxicity, byob, metro, chop suey, roulette (ucze sie jej grac na giatrze ) i tak dalej. Kiedys to mialam na nich wieelka faze, teraz juz mi powoli przeszla.
btw. slyszeliscie solowa plyte Serj Tankian'a ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum