A co do SN- pokasowałam ostatnio jego kawałki, ale podoba mi sie "dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz" i "patrz" - "patrz" szczegolnie, bo ma świetny tekst. Już chyba nikt takich w Polsce nie pisze.
Też lubię "Patrz". SN ma świetne teksty, nie wiem jak on to robi.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Genialne.
Najbardziej lubię:
"Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz"- tradycyjnie ;P
"Bruk"
"Cisza".
Glaca jest fajny, chociaż na początku, tak średnio Go lubiłam.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Sweet noise to prawie jak instytucja.Zespół który można kochać i nienawidzić.Ja aku-
rat lubię.Moja wiedza na temat Sweet Nose ogranicza się do plyty Revolta ale bardzo
lubię ich piosenki, najbardziej"Dzisiaj mnie kochasz,jutro nienawidzisz"
Jakieś 2 miesiące temu (o ile mnie pamięć nie zwodzi) pojawiła się długo wyczekiwana przez fanów płyta ^^ - "The Triptic". Zapoznaliście się? Czekaliście na nią z kisielem w majtkach (jak ja xD)?
Mamy cover The Rolling Stones, "Sympathy for the devil part 666": http://www.youtube.com/watch?v=GAoipM_TA6g
Jak się podoba?
Jak widzicie przyszłość zespołu bez Toda i Magic'a?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ostatnio zmieniony przez Alicja 29-09-2007, 17:05, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum