Ale Kołysankę jak najbardziej
Ostatnio nasi chłopacy z klasy (teraz już byłej...) zamienili słowo śpij na ssij. Kiedy śpiewali po pijaku "ssij, zamknij oczy, ssij, a ja będę Twym aniołem" przygrywając do tego na gitarach, w nocy, przy ognisku ta piosenka nabrała dla mnie nowego znaczenia ;]
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
ło ceemka masz kopniaka z półobrotu Chuck Noriss kocha ten zespół powiedział to dzisiaj
RobsonICE napisał/a:
Ceemka chcesz w pysk?? chyba dawno w dziuba nie dostałaś
RobsonICE napisał/a:
ceemka uważaj bo tacy jak ty są niekaral;ni jak ci ciulnie i już Ceema ty jak muszla klozetowa jesteś tylko troche płytka
Co Ty się tak Ceemki czepiłeś? Coś Ci nie pasuje? Większość tepi ten Twój ulubomy zespół bo to nic nie warte badziewie. Że dla Ciebie to jest prawdziwa muzyka i Tobie ona się podoba to Twoja sprawa, słuchaj czego sobie chcesz. Nie musisz od razu wyzywać.
Dodano: 10-05-2007, 08:13 ]
ło ceemka masz kopniaka z półobrotu Chuck Noriss kocha ten zespół powiedział to dzisiaj
[ Dodano: 10-05-2007, 09:01 ]
Ceemka chcesz w pysk?? chyba dawno w dziuba nie dostałaś
[ Dodano: 10-05-2007, 09:06 ]
ceemka uważaj bo tacy jak ty są niekaral;ni jak ci ciulnie i już Ceema ty jak muszla klozetowa jesteś tylko troche płytka
Mam Cie gdzieś.
Ja tego zespołu nienawidze i tyle, a że Ty nie uznajesz jak ktos jego nie lubi to już Twoj problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum