o mówcie co chcecie ;] i tak mło wiecie o tym zespole wole to słuchać niż główno Mandaryny lub Wiśniewskiego A JAK WY UWAŻACIE to wasza sprawa ja wiem że kocham ten zespół wole ich bardziej niz żenujacy Qeens w wykonaniu trzech panieek czy ine kiepskie utwory
jakkolwiek napisał/a:
nie.
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
o mówcie co chcecie ;] i tak mło wiecie o tym zespole wole to słuchać niż główno Mandaryny lub Wiśniewskiego A JAK WY UWAŻACIE to wasza sprawa ja wiem że kocham ten zespół wole ich bardziej niz żenujacy Qeens w wykonaniu trzech panieek czy ine kiepskie utwory
jakkolwiek napisał/a:
nie.
czemu mnie zacytowales?
Ja wole sluchac porzadnej muzyki niz te cos na S.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 08-05-2007, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Mnie się podoba ten zespół.. Znaczy się piosenki są OK. Faktem jest, że jak ktoś woli jakąś ostrzejszą muzykę to mu się nie będzie podobało. Każdy ma swój gust.
CHUJOWY zespół
dostane warna ? pusto tak jakoś pod moim avatarem daj mi ktoś warna, zabluźniłem co jest nie zgodne z 10 pkt regulaminu który mówi ,, Zakaz używania przekleństw i wulgaryzmów (nie tylko w języku polskim). Jeżeli jest taka potrzeba proszę do przekleństw używać wygwiazdkowanych (***) pól (przekleństwa mają się w ogóle nie pokazywać, a jak już są to mają być tak cenzurowane jak mówiłem i mogą występować sporadycznie ). ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum