Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 26-07-2008, 15:22
RobsonICE napisał/a:
co sądzicie o tym zespole??
nie lubie,czasami na esce leci jakas ich piosenka,nie znam tytulu,bo nie gustuje w tym zespole,ani w zadnym innym polskim,co mnie sie podoba to jedynie Feel.Facet ma ładny głos i pisze teksty z sensem.
A tak to slucham tylko muzyki zagranicznej
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
RobsonICE nie dyskutuj z nimi wysłuchałem wszystkich piosenek tego sumptuastic i po przeczytaniu forum stwierdzam ze oni sie nadają do psychitry pozdr..
[ Dodano: 14-11-2008, 10:52 ]
Darn napisał/a:
I3ziko, dzięki za rozśmieszenie
RobsonICE, współczuję Ci gustu muzycznego, trzeba być dobrze przygłuchym żeby wytrzymać taką muzykę. Jeżeli tak lubisz ich muzykę to mogłeś przyjechać na dni mojego miasta, trzy dni uprzykrzali nam życie. Gdybym miała do wyboru to a TH, wybrałabym TH.
pseudointelektualny bełkot
[ Dodano: 14-11-2008, 10:56 ]
jakkolwiek napisał/a:
juna, nie.
Mozesz być moja dziweczkę i być zawsze obok mnie i robic mi lodziki.
to już nawet nie pseudointelektualny bełkot to już jest czysty bełktot w każdym razie niewiele zrozumiałem.
[ Dodano: 14-11-2008, 11:31 ]
Ceemka napisał/a:
RobsonICE napisał/a:
Dodano: 10-05-2007, 08:13 ]
ło ceemka masz kopniaka z półobrotu Chuck Noriss kocha ten zespół powiedział to dzisiaj
[ Dodano: 10-05-2007, 09:01 ]
Ceemka chcesz w pysk?? chyba dawno w dziuba nie dostałaś
[ Dodano: 10-05-2007, 09:06 ]
ceemka uważaj bo tacy jak ty są niekaral;ni jak ci ciulnie i już Ceema ty jak muszla klozetowa jesteś tylko troche płytka
Mam Cie gdzieś.
Ja tego zespołu nienawidze i tyle, a że Ty nie uznajesz jak ktos jego nie lubi to już Twoj problem.
Masz coś jeszcze do powiedzenia ciekawego?
Ech poczytaj lepiej co napisałaś bo zaczynam dochodzic do wniosku ze jestes ciałkiem wyraznym ale tylko botem.
_________________ życie jest poto aby zniego korzystać:)
Ostatnio zmieniony przez Gutek16 14-11-2008, 11:32, w całości zmieniany 2 razy
juna, nie.
to już nawet nie pseudointelektualny bełkot to już jest czysty bełktot w każdym razie niewiele zrozumiałem.
To nie było skierowane do ciebie, łaskawie spierdalaj. Zapewniam, że odbiorczyni zrozumiała.
RobsonICE napisał/a:
[ Dodano: 25-07-2008, 18:39 ]
hehe, z na poczatku miałem watpliwosci kto to jest czy moze m czy k ( w sumie tez teraz je mam czytajac tego uzytkownika) ^^ a moze to jakis obojniak ?
[ Dodano: 25-07-2008, 18:41 ]
jakkolwiek jest pijana i naćpana, więc jej się mylić, wiecie, astral te sprawy...
[ Dodano: 25-07-2008, 18:42 ]
pewnie obojniak chce nas zmylic
Widze, że zrozumienie najprostszych spraw przekracza twoje możliwości intelektualne. Rada cioci Uli: nie czytaj moich postów. Może spotkać się to z twoim niezrozumieniem. Polecam forum onetu- to twój poziom.
RobsonICE napisał/a:
[ Dodano: 25-07-2008, 18:52 ]
jakkolwiek to obojniak
Twoja stara to feministka.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 15-11-2008, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
juna, nie.
To nie było skierowane do ciebie, łaskawie spierdalaj. Zapewniam, że odbiorczyni zrozumiała.
Wypowiadać swoje opinie powinno się gramatycznie i w sposób zgodny z ogólnie przyjętymi zasadami pisowni, żeby dało się wogóle takie opinie czytać. Nie umiesz poprawnie się wyrażać we własnym języku a innym śmiesz wytykać ciemnotę? Też jestem częścią tego społeczeństwa, tak jak zapewne i ty, więc daruj sobie ogólniki, bo żal mnie ogarnia, gdy czytam wypociny kolejnego frustrata, który nie wie jak swoją złość ukierunkować. Swoje żale wylewaj najlepiej do poduszki. Tak będzie najlepiej dla ciebie i dla innych, którzy i tak wiedzą dostatecznie dobrze i bez twoich światłych esejów jaki to zły jest ten świat. Co do słowa ->>"spierdalaj" żal takie osoby umią tylko obrazić Cóż za błyskotliwy komentarz,prawie trafiony w sedno . Poziom wypowiedzi określa jasno niski poziom piszącego komentarz.Cóż i tacy się zdarzają. Jemu nadaje sie forum onetu a tobie zal.pl:/
[ Dodano: 15-11-2008, 09:25 ]
jakkolwiek napisał/a:
RobsonICE, masz problemy ze słuchem. Toż to dziadostwo nad dziadostwami!
Jakkolwiek sam jesteś dziadostwo.Nie znasz sie na muzie kurwa kretynie,jak sie niepodoba to po kiego chuja sie prujeszo.O
Ostatnio zmieniony przez Gutek16 15-11-2008, 09:25, w całości zmieniany 2 razy
Wypowiadać swoje opinie powinno się gramatycznie i w sposób zgodny z ogólnie przyjętymi zasadami pisowni, żeby dało się wogóle takie opinie czytać. Nie umiesz poprawnie się wyrażać we własnym języku a innym śmiesz wytykać ciemnotę?
Widzę, że masz problemy ze wzrokiem lub mylisz mnie z kimś. Moje opinie są zawsze wyrażam w sposób zgodny z zasadami języka polskiego. To, że nie zrozumiałeś mojej wymiany zdań z Juną nie świadczy o tym, że piszę niegramatycznie (bo tak nie jest) tylko z tego, że nie jesteś w temacie.
Gutek16 napisał/a:
Też jestem częścią tego społeczeństwa, tak jak zapewne i ty, więc daruj sobie ogólniki, bo żal mnie ogarnia, gdy czytam wypociny kolejnego frustrata, który nie wie jak swoją złość ukierunkować.Swoje żale wylewaj najlepiej do poduszki. Tak będzie najlepiej dla ciebie i dla innych, którzy i tak wiedzą dostatecznie dobrze i bez twoich światłych esejów jaki to zły jest ten świat.
Bełkot. "Pseudointelektualny"
Nie widzę żadnego związku z resztą dyskusji, z prawdą i niczym innym. Żyjesz w jakiejś abstrakcyjnej, wirtualnej rzeczywistości?
Gutek16 napisał/a:
Co do słowa ->>"spierdalaj" żal takie osoby umią tylko obrazić Cóż za błyskotliwy komentarz,prawie trafiony w sedno .
"Umią"? Ja pisze niezgodnie z zasadami języka polskiego? Żenujące. Masz problemy z odmianą czasowników? Może warto powtórzyć kilka klas podstawówki?
Tak, komentarz, jakobym była obojnakiem był faktycznie błyskotliwy. Powinien się do Mesy zgłosić. Jego inteligencja jest porażająca.
Gutek16 napisał/a:
Poziom wypowiedzi określa jasno niski poziom piszącego komentarz.
Tak. "Umią"
Wypowiadać swoje opinie powinno się gramatycznie i w sposób zgodny z ogólnie przyjętymi zasadami pisowni, żeby dało się wogóle takie opinie czytać. Nie umiesz poprawnie się wyrażać we własnym języku a innym śmiesz wytykać ciemnotę?
Widzę, że masz problemy ze wzrokiem lub mylisz mnie z kimś. Moje opinie są zawsze wyrażam w sposób zgodny z zasadami języka polskiego. To, że nie zrozumiałeś mojej wymiany zdań z Juną nie świadczy o tym, że piszę niegramatycznie (bo tak nie jest) tylko z tego, że nie jesteś w temacie.
Gutek16 napisał/a:
Też jestem częścią tego społeczeństwa, tak jak zapewne i ty, więc daruj sobie ogólniki, bo żal mnie ogarnia, gdy czytam wypociny kolejnego frustrata, który nie wie jak swoją złość ukierunkować.Swoje żale wylewaj najlepiej do poduszki. Tak będzie najlepiej dla ciebie i dla innych, którzy i tak wiedzą dostatecznie dobrze i bez twoich światłych esejów jaki to zły jest ten świat.
Bełkot. "Pseudointelektualny"
Nie widzę żadnego związku z resztą dyskusji, z prawdą i niczym innym. Żyjesz w jakiejś abstrakcyjnej, wirtualnej rzeczywistości?
Gutek16 napisał/a:
Co do słowa ->>"spierdalaj" żal takie osoby umią tylko obrazić Cóż za błyskotliwy komentarz,prawie trafiony w sedno .
"Umią"? Ja pisze niezgodnie z zasadami języka polskiego? Żenujące. Masz problemy z odmianą czasowników? Może warto powtórzyć kilka klas podstawówki?
Tak, komentarz, jakobym była obojnakiem był faktycznie błyskotliwy. Powinien się do Mesy zgłosić. Jego inteligencja jest porażająca.
Gutek16 napisał/a:
Poziom wypowiedzi określa jasno niski poziom piszącego komentarz.
Tak. "Umią"
bo ten twój komentarz jest ustawiony na obrażanie deklu.
Ostatnio zmieniony przez Gutek16 15-11-2008, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Pisz logiczniej i całymi zdaniami, z wykazaniem ciągu przyczynowo-skutkowego, bo użytkownicy forum nie "umią" czytać w myślach.
ps.
Nie "poto" lecz "po to", nie "zniego" lecz "z niego". Zdania zaczynamy z dużej litery, obrońco poprawnej pisowni. Jeśli, 15-latku, myślisz, że jesteś godnym mnie przeciwnikiem w czepianiu się ortografii, składni czy gramatyki, to jesteś w błędzie. Proponuję zaprzestać ośmieszania się.
Ach, i jestem kobietą. "Dekiel" to chyba określenie na mężczyznę. Spytaj pani od polskiego.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 15-11-2008, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Gutek 16 brawo za komentarz ,nareszczie jeden mądry wpis tu na forum:).Myslałem ,że to forum już całkiem zdurniało do reszty .
[ Dodano: 15-11-2008, 15:36 ]
jakkolwiek napisał/a:
Gutek16 napisał/a:
[ Dodano: 14-11-2008, 10:56 ]
jakkolwiek napisał/a:
juna, nie.
RobsonICE napisał/a:
[ Dodano: 25-07-2008, 18:39 ]
hehe, z na poczatku miałem watpliwosci kto to jest czy moze m czy k ( w sumie tez teraz je mam czytajac tego uzytkownika) ^^ a moze to jakis obojniak ?
[ Dodano: 25-07-2008, 18:41 ]
jakkolwiek jest pijana i naćpana, więc jej się mylić, wiecie, astral te sprawy...
[ Dodano: 25-07-2008, 18:42 ]
pewnie obojniak chce nas zmylic
Widze, że zrozumienie najprostszych spraw przekracza twoje możliwości intelektualne. Rada cioci Uli: nie czytaj moich postów. Może spotkać się to z twoim niezrozumieniem. Polecam forum onetu- to twój poziom.
RobsonICE napisał/a:
[ Dodano: 25-07-2008, 18:52 ]
jakkolwiek to obojniak
Twoja stara to feministka.
0.o Schizofrenia ke?tey, a co cho?
[ Dodano: 15-11-2008, 15:38 ]
jakkolwiek napisał/a:
Pisz logiczniej i całymi zdaniami, z wykazaniem ciągu przyczynowo-skutkowego, bo użytkownicy forum nie "umią" czytać w myślach.
ps.
Nie "poto" lecz "po to", nie "zniego" lecz "z niego". Zdania zaczynamy z dużej litery, obrońco poprawnej pisowni. Jeśli, 15-latku, myślisz, że jesteś godnym mnie przeciwnikiem w czepianiu się ortografii, składni czy gramatyki, to jesteś w błędzie. Proponuję zaprzestać ośmieszania się.
Ach, i jestem kobietą. "Dekiel" to chyba określenie na mężczyznę. Spytaj pani od polskiego.
btw, pisze sie "zdania zaczynamy dużą literą" , a nie "z dużej"
[ Dodano: 15-11-2008, 15:41 ]
wtf o_O mnie ciekawi od kogo masz ten towar jakkolwiek. Myślę, że podłoże psychiczne i szczęśliwe lub nieszczęśliwe dzieciństwo daje się we znaki . No nie wiem, może walnęła się w głowę, nie wyspała się? boje się
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum