A'propos stringów to najbardziej adekwatny będzie pewien mądry dowcip:
- Czym się różni początek XX od początku XXI wieku?
- Tym mianowicie, że na początku XX trzeba było rozchylić majtki, żeby zobaczyć pośladki, a na początku XXI trzeba rozchylić pośladki żeby zobaczyć majtki.
A poza to.. no majtki... nie ma co sie gorączkować.
Wysłany: 21-02-2005, 17:48
ej a moze sami zalozycie se strungi ??? to nie jest zbyt przyjemne ... bynajmniej moim zdaniem ... ale ja jezdze konno i moje odczucia moga byc nie co inne niz innych panien
ej a moze sami zalozycie se strungi ??? to nie jest zbyt przyjemne ... bynajmniej moim zdaniem ... ale ja jezdze konno i moje odczucia moga byc nie co inne niz innych panien
Jednak mimo wszystko chlopcy maja co nosic w majtkach wiec nam bedzie napewno mnie j wygodnie i jeszcze by mi ciagle jakis pasek w tylek wchodzil ja podziekuje wystarczy jak sie czasami na glupie bokserki trafi
_________________ ,,Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum