Dla mnie stringi NOT...może to dziwne określenie,ale to jest tak,jakby miec w ''rowie''[tyłku] pociąg...Takie jakoś mam skojarzenie,choć jedna para w szufladzie lezy..Zupełnie nieużywalna[ale używana była].
_________________ Kto się wcześnie z łóża zbiera,ten wcześnie umiera!
nie czytałem wsyzstkich postów ale ja tez lubie jak dziewczyny nosza stringale calkiem fajna sprawa
ps. pinokio nosi stringi i wcale nie ładnie wygląda wiec tez są wyjątki
pozdrawiam,
lierl
ja nosze stringusie na okraglo;];]; sa bardzo wygodne i sexowne;] uwielbiam jak chlopcy sie patrza na mnie i na moj tyleczek;];] nie ubralabym zwyklych majtek do obcislych spodni bleeee dla mnie masakra sznurki sa the best;]
Didek [Usunięty]
Wysłany: 13-02-2005, 15:31
Pumkie napisał/a:
ja nosze stringusie na okraglo;];]; sa bardzo wygodne i sexowne;] uwielbiam jak chlopcy sie patrza na mnie i na moj tyleczek;];] nie ubralabym zwyklych majtek
Lol, po dwóch Twoich postach widze ze jestes jak ta laska ze słit blogaska, co go tak Gruvby nie cierpi <lol>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum