Hahaha ... to mnie zaje****** teraz rozśmieszyłeś ...
Człowieku ja mieszkam w Lublinie, a Lublin to potężne miasto nie to co Grajewo, więc ja takie widoki mam na codzień i takich ładnych dup w stringach to ja codziennie widzę tyle, że aż na palcah nie umiem zliczyć, a u Ciebie pewnie nie chodzą i to Cię dotknęło, albo widzisz jakąś panne raz na tydzień z takim bonusem na tyłku ...
Tak jak mówił Gruvby, mnie taka rzecz nie rusza, ale mi się podoba ...
No ty to raczej nie patrzysz dziewczynom na dupę a więc pewnie też nie wiesz która ma strongi a która nie
No napewno nie, jestem normalna ale stringi czy inne też galoty to wówczas są widoczne jak dziewczyna ma przeźroczystą np. spódnicznę lub spodnie. Jeżeli ma lużna odzież to i tak nie wiesz czy ma majtasy z golfem czy stringi
Imię: Paweł
Wysłany: 08-05-2004, 10:46
Charming napisał/a:
Cytat:
No ty to raczej nie patrzysz dziewczynom na dupę a więc pewnie też nie wiesz która ma strongi a która nie
No napewno nie, jestem normalna ale stringi czy inne też galoty to wówczas są widoczne jak dziewczyna ma przeźroczystą np. spódnicznę lub spodnie. Jeżeli ma lużna odzież to i tak nie wiesz czy ma majtasy z golfem czy stringi
No ty to raczej nie patrzysz dziewczynom na dupę a więc pewnie też nie wiesz która ma strongi a która nie....
no ale ja tez nie wiem jakie synki maja bokserki a czasami patrze
Znak zodiaku:
Nokiaaa [Usunięty]
Wysłany: 08-05-2004, 21:14 Re: Stringi
KoGi napisał/a:
Hmm ... nie jest wam zapewne obojętne w jakiej bieliznie chcielibyście oglądać kobiety, tak więc wydaję mi się, że stringi to jest to, ale niektóre kobiety (dziewczyny) nie stosują się do tych ogólnie przyjętych zasad i w piękne słoneczne dni do obcisłych spodni ubierają zwykłe figi ... :roll:
Tak więc czekam na opinie co wy sądzicie o stringach ...
Mile widzane opinie dziewczyn co sądzą o nich i czemu ich nie noszą ... :twisted:
eh eh eh...
a idź mi z takimi pytaniami!!
hmm...
sama ich nie noszę, ponieważ:
A) [uwaga! bardzo brutalne wyjaśnienie ] nienawidze kiedy jakiś pasek wrzyna mi się w dupsko
B)[to łagodniejsze wyjaśnienie] niezbyt wygodnie się w nich czuję
zresztą rzadko noszę spodnie, przez które prześwitywałby mój tyłek/były takie, że ledwo się ruszam/poprostu tylna czesc mojego ciała wprost by wyłaziła (niepotrzebne skreślić)
Imię: Paweł
Wysłany: 09-05-2004, 09:20 Re: Stringi
Nokiaaa napisał/a:
KoGi napisał/a:
Hmm ... nie jest wam zapewne obojętne w jakiej bieliznie chcielibyście oglądać kobiety, tak więc wydaję mi się, że stringi to jest to, ale niektóre kobiety (dziewczyny) nie stosują się do tych ogólnie przyjętych zasad i w piękne słoneczne dni do obcisłych spodni ubierają zwykłe figi ... :roll:
Tak więc czekam na opinie co wy sądzicie o stringach ...
Mile widzane opinie dziewczyn co sądzą o nich i czemu ich nie noszą ... :twisted:
eh eh eh...
a idź mi z takimi pytaniami!!
hmm...
sama ich nie noszę, ponieważ:
A) [uwaga! bardzo brutalne wyjaśnienie ] nienawidze kiedy jakiś pasek wrzyna mi się w dupsko
B)[to łagodniejsze wyjaśnienie] niezbyt wygodnie się w nich czuję
zresztą rzadko noszę spodnie, przez które prześwitywałby mój tyłek/były takie, że ledwo się ruszam/poprostu tylna czesc mojego ciała wprost by wyłaziła (niepotrzebne skreślić)
Zacznij nosić to się pewnie przyzwyczaisz... :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum