Hmm... pierwsze słysze, żeby noszenie stringów było " ogólno przyjętą normą" xD
Osobiście nie lubię i nie noszę. Obrzydliwie wystają ze spodni, do tego są niewygodne i niehigieniczne!!! fee...
Śmiać mi się chce jak widzę dziewczyny, które mają wyżej pasek od stringów niż jeansy to wygląda niechlujnie i na prawdę odrzuca
chyba ciebie!...nie dziwie sie skoro jestes dziewczyna...
ale zeby nosic ino zwykle majtki...hem...o.O
hahahah fantastyczne pytanie : )
Aha, więc figi i damskie bokserki to gorsza klasa? tak?
Człowieku, ty się z choinki urwałeś?! Co to, na świecie tylko stringi istnieją?!?! Heheh nieźle to sobie wykombinowałeś
Wysłany: 25-11-2007, 15:47
Alicja napisał/a:
pytałam czemu stringi są niehigieniczne.
prosta przyczyna, mniejsza powierzchnia sprawia ze wszytkie poty brudy itp. idą prosto do pochwy, podczas gdy w przypadku zwykłych majtek rozkladają się na większej powierzchni. Oczywiście istnieje cos takiego jak wkładki higieniczne, a poza tym wątpie żeby szkodliwość stringów była aż tak ogromna żeby zniechęcić do ich noszenia tym bardziej że są wygodne i niezastąpione do obcisłych spodni czy spódnic. Jeśli chodzi o paski naciągnięte pod szyję.. to jak nosisz majtki zalezy od ciebie. Możesz nosić na głowie bokserki. możesz używać paska od stringów jako szalika i możesz ubrać babcine majtki do obcisłych jeans'ów. Wystające paski są passe
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Człowieku, ty się z choinki urwałeś?! Co to, na świecie tylko stringi istnieją?!?! Heheh nieźle to sobie wykombinowałeś
chyba mnie kolezanka/kolega nie zrozumial, przeczytaj se to jeszcze ze dwa razy i pow mi kaj tam jest cos ze bokserki figi to gorsza klasa?...ja mowie o zwyklych majtkach...<sciana>
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
Dużo dziewczyn jakie znam nosi stringi , niektóre zwykłe kolorowe gacie , nawet ładnie wyglądają ale przesadą jest to , jak mówiła jami , gdy stringi wystają ponad spodnie . To troszkę dziwnie wygląda .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
chyba mnie kolezanka/kolega nie zrozumial, przeczytaj se to jeszcze ze dwa razy i pow mi kaj tam jest cos ze bokserki figi to gorsza klasa?...ja mowie o zwyklych majtkach...<sciana>
Ale co ty z tymi "zwykłymi majtkami" ?! Stringi to są "niezwykłe" ? Dobra, mniejsza o to ; )
Wiem o co Ci, chodzi. Ale niepotrzebnie wyjechałeś z tymi "zwykłymi" (lol) i jeszcze to oburzenie, że ktoś może je nosić... Wogóle co ty rozumiesz przez słowo zwykłe majtki ? Z tego co teraz mówisz, wynika, że takowe już nie istnieją ( bo nie zaliczasz do nich fig i bokserek). Zdecyduj się.
A jak ktoś nosi?... To co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum