Bokserki? ludzie gdzie wy zyjecie, my tu mamy 21 wiek...bokserki to nosza babcie...własnie oto chodzi, posladfki nie musza byc niczym przykryte zeby zobaczyc ich piekno, one same w sobie sa piekne (u kobiet oczywiscie)
Ostatnio zmieniony przez wOOraX 10-09-2007, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam nie uważam, żeby stringi podkreślały piękno pośladków owszem jeansy ładniej wtedy wyglądają, bo majtki się nie odznaczają ale jeśli chodzi o podkreślanie piękna to zdecydowanie koronkowa bielizna (np. takie bokserki, jak koledzy wyżyje wymienili), której ja nie mam odwagi nosić.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
OK...moze zle to ujolem z tym podkreslaniem, ale tak jak powiedzialem, kobiece posladki nie musza być zasłoniete zeby było mozna dostrzec ich piekno, one sa piekne same w sobie !
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
dziewczyny tak nie mozna ...stringi bardzo ladnie podkreslaja wasze posladki ...szczegulnie w opcislych spodniach...nie rozumiem dziewczyn ktorym sie nie podobaja
NIE! stringom
NIE! obcisłym spodniom!
Madritian napisał/a:
I jak zwykle ... bokserki koronkowe, to dopiero podkreśla piękno pośładków ^^
Ty bokserko-maniaku
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
caessa - moze na ksiezycu zamieszkaj, ciekawe czy Ty czasem nie nosisz takiej bielizny, ale zaraz napiszesz ze nie bo nie chcesz sie podobac innym i zwracac na siebie uwage
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
caessa - moze na ksiezycu zamieszkaj, ciekawe czy Ty czasem nie nosisz takiej bielizny, ale zaraz napiszesz ze nie bo nie chcesz sie podobac innym i zwracac na siebie uwage
a co przeszkadzam Ci na Ziemi? a jak bielizna miałaby zwracać uwagę? przecież nikt mi pod spodnie nie zagląda.
nie noszę stringów, bokserki mam niekoronkowe, preferuję figi.
przeszkadza Ci to?
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
a co przeszkadzam Ci na Ziemi? a jak bielizna miałaby zwracać uwagę? przecież nikt mi pod spodnie nie zagląda.
nie noszę stringów, bokserki mam niekoronkowe, preferuję figi.
przeszkadza Ci to?
Mnie to wcale nie przeszkadza, ale Tobie tak, bo piszesz " NIE! stringom" wszyscy ludzie tak chodz, a na ksiezycu nie ma ludzi
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
tak. sama osobiście mówię nie stringom. i to już chyba po raz trzeci w tym temacie. nie mówię nie! ludziom, które je noszą, bo nikomu w spodnie nie zaglądam.
devir napisał/a:
wszyscy ludzie tak chodz
cóż za generalizowanie.
chodzisz w stringach?
devir napisał/a:
a na ksiezycu nie ma ludzi
w mojej wypowiedzi nie ma nic o tym, ze jestem przeciwniczką ludzi w stringach.
ot co.
Bokserki? ludzie gdzie wy zyjecie, my tu mamy 21 wiek...bokserki to nosza babcie...własnie oto chodzi, posladfki nie musza byc niczym przykryte zeby zobaczyc ich piekno
Co, zimą ma mi marznąć tyłek, bo ładnie wygląda z tasiemką między pośladkami?! Ja jednak wolę miec coś, co mi zasłoni pupę A na lato bokserki w wersji koronkowej.
Bokserki? ludzie gdzie wy zyjecie, my tu mamy 21 wiek...bokserki to nosza babcie...własnie oto chodzi, posladfki nie musza byc niczym przykryte zeby zobaczyc ich piekno, one same w sobie sa piekne (u kobiet oczywiscie)
cóż za egoistyczne myślenie ... a sam sobie marznij w stringach w chłodniejsze dni!
W lato jak najbardziej, zimą coś mniej skromnego.
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
Wysłany: 11-09-2007, 18:42
Bokserki dla dziewczyn są fajne. I wygodniejsze. Na miarę XXI w.
Woorax, nie znasz się- to co zakryte, kusi najbardziej i jest najseksowniejsze. Nie wszystko musi być na wierzchu. Ale niektórzy mają inną wykładnię, czym jest sex-appeal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum