Nie wiem co ludzie w takich filmach widzą, ale z 3 lałem sie na maksa...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Wszystkie przedstawiają humor z gatunku debilistycznego i za to jest lubię. Najbardziej podobała mi się 1, a zaraz za nią 3 (nawet sobie oryginalną kupiłem )
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Tyle że Straszny Film nie był śmieszny, nie był ani odrobinę zabawny. Był żenujący. I nie uważam aby zasługiwał nawet na temat tutaj, bo nie ma się co nad nim rozwodzić. Ale to tylko moje zdanie...
Film fajny gdy sie oglada ze znajomymi.Wtedy wszystko wydaje sie zabawniejsze.
Hmm teraz chyba bedzie albo juz był Straszny Film 4 w kinach.
"Czwarta część trylogii, która tym razem parodiuje takie hity, jak: "Wojna Światów", "Piła", "Osada", "Klątwa". Tym Razem znana z poprzednich części Cindy Campbell (Anna Faris) zmierzy się z atakującymi Ziemię TriPodami. Natrafi również na pewną dziwną wioskę. Zostanie złapana przez psychopatycznego mordercę, który ma niecne plany wobec niej, a także Brendy, doktora Phila i Shaqa. Całość jest jak zwykle okraszona dużą dawką humoru oraz przekomicznych gagów." (opis z http://www.filmweb.pl/ )
Widzial ktos bo przyjaciolka chce mnie zabrac i nie wiem czy isc..
_________________ "Jestem czlowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce"
Czwórka będzie za bardzo przekombinowana. W trójce podobała mi się jedynie pierwsze sceny z Pamelą ;D
Jedynka - jak zawsze najlepsza. Dwójka nawet nawet.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum