W dalszym ciągu mnie to nie kręci i nie mam zamiaru iść.
Co dziwne, jest już październik, a moje koleżanki jeszcze nie latają na solarium, na wypadek wkręcenia się na studniówkę z jakimś starszym chłopakiem, jak to miało miejsce w ubiegłym roku
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
osobiście nie korzystam i nie mam zamiaru, bo nie odczuwam takiej potrzeby, ale nie mam nic do osób, które uczęszczają.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie chodze na solarium.
I jak do tej pory solarium nie przyszło do mnie.
I w tym momencie przysłowie "nie przyszedł Mahomet do góry, to przyszła góra do Mahometa" okazuje się nie sprawdzac w moim przypadku.
Byłam raz i myslałam, że się uduszę ; ]
Zdecydowanie nie. Estetyczniej wygląda naturalna opalenizna, ew. zimą ładnie wygląda skóra 'muśnięta słońcem' czyli po balsamach opalizujących ( nie samoopalaczach).
Tak, dopóki skóra nie wygląda na pomarańczową ani nienaturalnie czekoladową.
Wszystko z umiarem.
też tak myśle, czasem fajnie miec taka ciemniejsza zima ale bez przesady
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Zimą nie chodzę na solarium, wolę mój biały ryj. Natomiast przed latem pójdę kilka razy, żeby na plaży nie wygladać głupio. Bardzo trudno jest mi się naturalnie opalić, muszę najpierw mieć zaprawę z solarium.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Nie jestem częstym gościem na solarium. Całkiem niedawno miałam tam swój pierwszy raz.
Pamiętam, że nie zamknęłam się.
Szłam na solarium przed studniówką kolegi. Miałam czarną sukienkę, więc wyglądałam dość trupio.
Czekam teraz na słońce. Stosunkowo szybko się opalam.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum