Imię: Marta
Wysłany: 09-08-2006, 18:26
KaMiLuSkA napisał/a:
czy sztuczna opalenizna jest ladniejsza od naturalnej??
Napewno naturalna opalenizna jest ładniejsza, ale nie da się jej utrzymać cały rok niestety... Więc w zime polecam solarium Wiadomo, że opalona skóra jest ładniejsza niz blada
ja jestem na nie
jak sie opalać to latem a jak zejdzie opalenizna to zejdzie nie można być cały czas brązowym O_o
a pedałom chodzącym na solarium mówie stanowcze STOP!
Ja tam tez jestem przeciwko solarium a z reszta to wyglada strasznie sztucznie taka opalenizna wole naturalna a ze sie szybko opalam
napisz to jeszcze dwa razy moze ktoś nie przeczytał <wkurzony bo zremisował mecz w ManagerZone z najsłabszą drużyną>
a ja jestem jak najbardziej na tak
chociaż sam nie chodze
fajnie wyglądaje takie czekoladki gdy na dworze śnieg a każy facet który mówi zę to go nie kręci wydaje mi siepodejrzany (ale tolerancja)
Dlaczego nie?
Opaleniza z solarium wcale nie wyglada gorzej od opalenizy zwyklej pod warunkiem, ze ktos nie przesadza i nie chce wygladac hmm... dziwnie.
Przeciez po kims kto byl w solarium pare razy, zeby sie lekko zabrazowic nie widac nawet, ze jest opaleniza niewywolana przez slonce.
Pozatym szybciej i wygodniej.
Osobiscie chodze na solarium rzadko ostatnio przed studmiowka bylam dwa razy czyli hmmm... w styczniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum